Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Dirty Filthy Love


Mark lider av svåra tvångstankar och Tourettes syndrom, och när han förlorar sitt jobb och sin fru rasar hela hans värld samman. Att bygga upp något nytt är lättare sagt än gjort.


Originaltitel Dirty Filthy Love
Regissör Adrian Shergold
Manus Jeff Pope, Ian Puleston-Davies
Genre 2000-tal, Romantik, Komedi, Drama
Skådespelare Claudie Blakley, Michael Sheen, Anastasia Griffith, Adrian Bower, Shirley Henderson, Katie McGuinness, Anton Lesser, Ebe Sievwright, Elliot Cowan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 69
Filmnummer 35140

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


supermancover
2016-05-19
Kommer antagligen sänka den till en fyra sen, men just nu kan jag inget annat än att sätta en femma på den. Älskade allt den stod för. Allt som ingick. Otrolig film på många sätt.
ami86
2012-04-04
En liten pärla som ger en mycket trovärdig bild av hur det kan vara att leva med tvångssyndrom, men tyvärr är det något som saknas hos den här filmen för att jag ska kunna ge den högre betyg än så här. Kanske känner jag att filmen inte griper tag i mig så mycket som jag velat. Kanske beror det på att det känns som jag hålls på en armlängs avstånd litegrann pga humorn, vilken visserligen är rolig, men för att en film av det här slaget ska funka för mig får det inte finnas för mycket av den varan. Jag har svårt att förklara mig, men något fattas här.
zvakanaka
2006-10-11
precis på pricken med all den passion som livet kan vara
Tocca
2005-12-11
Bra och känslosam film. Tyvärr tyckte jag den inte höll ut ända till slutet, det kändes som nåt saknades, en extra dimension eller nåt, den blir lite ensidig... Men klart sevärd!
kokoro
2005-11-23
Helt underbar.