Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Disaster Movie


En grupp av misslyckade äventyrare i 20-årsåldern hotas av så gott som alla kända katastrofer ? asteroider, orkanstormar och jordbävningar och kämpar för sina liv för att sätta sig i säkerhet. Deras väg genom katastroferna medför olika utmaningar och mysterier som gänget måste lösa för att få stopp på den hejdlösa ödeläggelsen.


Originaltitel Disaster Movie
Regissör Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Manus Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Carmen Electra, Nicole Parker, Valerie Wildman, Tony Cox, Tad Hilgenbrink, Roland Kickinger, Ike Barinholtz, Matt Lanter, Kim Kardashian West, Vanessa Minnillo, Nick Steele, Crista Flanagan, Gary 'G Thang' Johnson, Jason Boegh, John Di Domenico, Abe Spign
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1463
Filmnummer 64437

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


larsen1976
2019-06-06
Haha denna var ju riktig rolig emellanåt med flera anspelningar till andra filmer däribland Juno :D
Rai
2018-01-17
Fy för den lede, ännu en film som gjorde mig illamående....
Tatty
2016-11-15
Okej men lite rolig film ändå.
oskarchucky
2016-03-28
Titeln stämmer ganska bra.
NoWireHangers
2015-02-26
Friedberg/Seltzer verkar ha missat att poängen med komedier är att de ska vara roliga. Det här är bara fruktansvärt krystat och dåligt. Den bjuder på sin höjd på en eller två småroliga repliker, i övrigt totalt värdelös och talangbefriad på alla plan.
Krille80
2015-01-18
Vid ett flertal gånger har jag stött på denna film genom åren när den visats på diverse TV-kanaler. Fram till idag hade jag aldrig lyckats ta mig igenom filmen. Denna gång utmanade jag mig själv och lyckades. Föga förvånande är detta som film helt värdelöst. Den röda tråden är egentligen osynlig för detta är bara parodisketcher byggda på varandra. Jag tänker dock ge ett plus i kanten för hur värdelöst detta ändå är så fanns det stunder då jag log litegrann.
Körsbär
2014-07-03
Genom usel! Har du inte sett filmen o funderar på o se den, skyll dig själv. Frustrerande dålig!
ROCK0N
2014-07-03
Totalt värdelös!
KyLLo
2014-02-23
Jag tycker inte att den är genomusel, som man kan tro utifrån betyg. Det kan vara kul med parodier. Exempelvis Dr Phil och Amy Winehouse tycker jag gestaltas bra här, och chipmunkarna från Alvin och gänget får sin revansch. Det största problemet är att många av skämten inte alls håller måttet. Bland annat skämtas det mycket om våld, slagsmål och död helt utan glimten i ögat. Det är varken intressant eller roligt ens när det handlar om kritiserade kändisar. Och trots att jag inte är ett stort fan av Juno så tycker jag bara att Junokopian känns som ett hån mot originalet.
rebeccajansson
2013-12-11
Ja detta är VERKLIGEN disaster movie. Grymt dålig....
Visa äldre kommentarer »