2.1
2.1
Do Not Disturb
Walter Richmond är tillsammans med sin fru och sin tioåriga dotter, Melissa, på semester i Amsterdam. Han ska dessutom träffa affärspartners i staden. När den stumma Melissa förirrar sig på hotellet och går vilse blir hon vittne till ett brutalt mord. Mördarna inser att hon sett vad som hänt och när det visar sig att offret har koppling till Walters arbete utbryter kaos. En vild jakt genom nattens gator tar vid.
Originaltitel | Do Not Disturb |
Alternativ titel | Silent Witness |
Regissör | Dick Maas |
Manus | Dick Maas |
Genre | Action, Thriller, 90-tal |
Skådespelare | Denis Leary, William Hurt, Jennifer Tilly, Francesca Brown, Michael Chiklis |
Bland det sämsta jag någonsin sett, imponerande!
"Ensam hemma" fast med en stum tjej och i ett Amsterdam i något alternativt universum där alla pratar engelska. Jättetråkig trots att jag tycker att det är kul med handikappade småtjejer.
Sämre skådespeleri får man fan leta efter (antagligen hittar man det i en film med Paolo Roberto)
Mördarnas jakt går genom Amsterdams centrum!
Blir fan nästan parodisk när ungen blir jagad - får Ensam Hemma-vibbar. Snarkig actionrulle som inte gör någon upphetsad. 2-
Hyfsat tam rulle, det enda bra är Learys karaktär som får en att fnissa lite lätt.
Hahaha jag skrattade igenom hela filmen!
Skräpig-direkt-till-video-rulle. Betala ej pengar för den, ni kommer fatta varför...