1.9

Do or Die

En asiatisk maffiaboss försöker hämnas på två hemliga agenter genom att låta dem bli huvudpersoner i ett spel med de enkla reglerna: vinn eller dö!

Originaltitel Do or Die
Alternativ titel Girls, Games and Guns
Regissör Andy Sidaris
Manus Andy Sidaris
Genre 90-tal, Action, Drama
Skådespelare Pat Morita, Erik Estrada, Dona Speir, Roberta Vasquez, Bruce Penhall, Cynthia Brimhall, William Bumiller, Michael J Shane, Pandora Peaks, Carolyn Liu, Richard Cansino, Chu Chu Malave, Ava Cadell, Skip Ward, James Lew

2019-04-27
Herr Sidaris förnekar sig inte. Mr Miyagi som slempropp tillika japansk gangster och brudarna har ett överflöd av silikon i behagen. Allt är så dumt att man skäms, men underhållande nog att man åtm får sig ett par goda skratt.
2019-04-27
JeremyClarkson
2015-02-28
Pandora Peaks, Ava Cadell, Mr. Miyagi, Erik Estrada, Carolyn Liu. Stjärnspäckat minst sagt, men nakenscenerna är lite för korta och för få för min smak.
2013-12-01
Samma sak återigen. Men det är iaf en lite roligare story denna gång än i de flesta av de tidigare filmerna, och så är det ju kul att Pat Morita är med, på nåt sätt känns det fullkomligt logiskt att han hamnade i den här filmserien till slut, och det är ju roligt att få se honom som skurk
Gordyal
2008-09-11
Sexscen med Pat Morita, countrydans med Pandora Peaks, Cynthia Brimhall sjungandes en egen låt – och ändå är det knappt en tvåa... (4-/15)