Doctor Strange
Kirurgen Strange är briljant men arrogant. Då hans karriär slås i spillror tar hans liv en ny riktning - att försvara världen mot ondska.
Originaltitel | Doctor Strange |
Alternativ titel | Dr. Strange, Dr Strange |
Regissör | Scott Derrickson |
Manus | Scott Derrickson, C Robert Cargill, Jon Spaihts |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Benjamin Bratt, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Zara Phythian, Alaa Safi, Katrina Durden, Mark Anthony Brighton, Linda Louise Duan, Umit Ulgen, Topo Wresniwiro, Meera Syal, Amy Landecker, Kobna Holdbrook Smith |
Betygsantal | 2052 |
Asså, jag gillar den här filmen rätt mycket. Benedict Cumberbatch e ju alltid bra, och Tilda Swindon är kul här med. Men, let's face it, de e ju inget mästerverk.
En favorit helt klart, men jag hade förväntat mig liiiite mer av denna film. Blir tyvärr bara en stark trea.
Inception + Cyriak
Bra underhållning, Benedict Cumberbatch är lysande som rollen.
Mindless underhållning med ypperlig ögongodis. Jag har alltid gillat Cumberbatch dessutom. Mindset: tänk inte för mycket (gäller alla superhjältefilmer tbh).
Roligt hur han övervann ondskan med dess egna medicin. Kändes smart och förvånande precist mindfullnesst korrekt. Och all motvilja.
Bra och seriös men jag hade trott att den skulle kännas större på något sätt. Bra hela tiden dock, även om jag gärna hade sett ett mer utdraget montage av hur han gick från zero till hero.
Snygga effekter som säkert kostat dyrt, men storyn i sig känns alldeles för mjäkig. Inte mycket nytt, inte mycket genomtänkt. En av alla andra i MCU.
Helt okej och sevärd Marvel-film. Stark tvåa.
Jag har aldrig varit ett fan av Benedict Cumberbatch men tyckte han gjorde denna rollen makalöst bra. Helt klart en av favoriterna.