Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Död och begraven


Potters Bluff är en liten fin och lugn stad. Men plötsligt börjar konstiga dödsfall inträffa och sheriffen försöker reda ut det hela.


Originaltitel Dead & Buried
Alternativ titel Dead and Buried
Regissör Gary Sherman
Manus Jeff Millar, Dan O'Bannon, Ronald Shusett, Alex Stern
Genre Skräck, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Jack Albertson, Robert Englund, Melody Anderson, Lisa Blount, Michael Currie, James Farentino, Dennis Redfield, Nancy Locke, Bill Quinn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 378
Filmnummer 10668

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-03-31
Satans nasty kult rulle där twisten i början är den mest omskakande jag sett. Att denna onda skapelse slapp förbi censuren är en rejäl gåta... Kusligt mästerverk!!
Sangraal
2018-10-07
Härlig mardrömsstämning.
ModestyWilde
2018-03-21
Frånstötande obehaglig och ruggig, überskrämmande kuslig och abnormt bisarr, sjukt äcklig och osmaklig, sadistisk och vidrig mardröm - den här filmen gav mig mer än kalla kårar på bio 1981. Jag kände mig traumatiserad och ville bara ut från biosalongen och de bländande skräckblixtarna. Men jag satt kvar - äcklad och illamående. Jag som dittills gillat gammal skräckfilm ... Har publiken blivit så avtrubbad och känslokall nu idag - eller är det bara det att en så sinnessjuk psykopatfilm på bioduken skrämde en helt från vettet på det "snällare" 80-talet? Jag vet bara att den här avskyvärda historien inte ens förtjänar att berättas - än mindre upplevas på bio. Den har heller inget berättigande som film överhuvudtaget. Mår illa.

2015-06-14
Skön 80-talare som känns väldigt mycket Fulci, I like it!
gurra-91
2015-01-08
Tyckte den kändes som en blandning mellan The Wickerman och Invasion of the body snatchers. Jävligt ruggig, komisk och bisarr.
lavemagnus
2014-02-06
Bra och spännande! Känns tyvärr lite som en tv-film.
Grillo
2013-10-10
Plot holesen verkade aldrig ta slut i den här filmen... Ingen höjdare och dessutom rätt seg. Stämningen och den hyfsat originella idén räddar tvåan.
Raimo_1985
2013-07-31
Jävligt otäck och snygg skräck. Över mina förväntningar.
Fläskkäft
2013-06-19
Småtrevlig skräckis med vissa riktigt b-aktiga inslag. Det finns en väldigt lång sekvens som är så genomusel och där skådespeleriet når botten. Slutet är heller ingen höjdare när det är dags att väva ihop allt. Den lilla byn där allt utspelar sig är riktigt nedgången och det bidrar till en kuslig stämning, samma med musiken, rätt effektiv. Kul att sen en ung Robert Englund.
bytat
2013-05-05
ett stycke inkonsekvent effektsökeri sabbar en annars hyfsad story och trevliga practical effects.
Visa äldre kommentarer »