Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Döda eller dödas


När ett rivaliserande gatugäng blir utslängda ur ett hyreshus tänker de försöka belägra huset med alla medel. Hyresgästerna tar upp kampen om sitt hus och det blir en våldsam drabbning.


Originaltitel Tenement
Alternativ titel Game of Survival, Slaughter in the South Bronx
Regissör Roberta Findlay
Manus Joel Bender, Rick Marx
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Joe Lynn, Mina Bern, Walter Bryant, Corrine Chateau, Angel David, Paul Calderon, Enriqu Sandino
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 54048

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-07-21
Såg den sönderklippt på svensk vhs och satte en trist 2:a. Men fasen vilken skillnad det blev på oklippt fin dvd. Rått, våldsamt och riktigt skitigt när ett gäng av skithögar ska ta hämnd på hyresgästerna i ett nedgånget hus. The Warriors och Polisstation 13 har såklart inspirerat, men Tenement står bra på egna ben. Solklar brist på budget, men det ökar på skitighetskänslan. Undrar just hur mycket min vhs var klippt egentligen?
Xtro
2019-06-17
Stundtals en fyra eller femma. Vet inte om det var för att jag bytte ställning från stolen nära tvn till soffan längre ifrån tvn sista kvarten eller att jag höjde cbd-dosen eller om den faktiskt var mästerligt bra den sista kvarten. Huvudintrycket är dock en stark trea. Följdfråga: Hur får man tag på "Enemy Territory" i bra kvalité?
akalliaridis
2011-09-16
Bra stämning, tillfredsställande rå och smutsig. Blev aldrig tråkig. Och skådisarna alldeles utmärkt castade för att förmedla ghettomisären.
dudson
2010-03-28
Vilken Häfftig&Cool 80-tals rulle!! Dialogen är inte att leka med hehe..Visst skådespelar-insatserna är mkt Taffliga men det gör ingen i den här filmen...Riktigt Härliga ligister som strider mot hyresgästerna i ett riktigt slumm-kvarter..=) Våldet är Schysst åxå!=)
menschenfeind
2008-02-05
Se Enemy Territory istället, mer eller mindre samma story fast mycket bättre på alla sätt. Fast postern är ju rätt cool...
Bumbi78
2007-07-20
Medioker och tafflig Warriors ripoff. Utdragen och lite seg utan fantasi