Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Dödlig medicin


En man som har svårt att acceptera sitt nya liv i rullstol blir besatt av kvinnan som lämnade honom och sätter en mörk hämndplan i verket.


Originaltitel El practicante
Alternativ titel The Paramedic
Regissör Carles Torras
Manus Carles Torras, David Desola, Hèctor Hernández Vicens
Genre Drama, Thriller
Skådespelare Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, Celso Bugallo, Raúl Jiménez, Maria Rodríguez Soto, Pol Monen, Gerard Oms
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 138504

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ekneB
2021-01-06
Slow burner med ett hyggligt slut
Maduson
2020-10-27
Pendlar mellan en 2a och en 3a men slutet fick avgöra här. Lider av lite långsamt tempo men den har ändå något speciellt över sig som gör den sevärd. Kan tänka mig att Hollywood gör en skräpversion av den sen.
mammene
2020-10-22
Jag skulle säga att den här mannen var besatt redan från början, en mycket obehaglig och sjuk person. Så på det viset redovisas det bra hur hans knasigheter byggs upp efter hand, lite orealistiska gärningar kan det bli. Men tålamodet tryter alla fall hos mig att behöva se den här tokstollen i 94 minuter.
Stygga-Vargen
2020-10-22
Jag är lite generös och tilldelar filmen en 4:a i betyg då jag har på känn att detta kan komma att bli en framtida kultrulle. Filmen släpar sig fram i början och det händer egentligen aldrig något oväntat men å andra sidan bjuds det på bra skådespelarinsatser kombinerat med snyggt foto.
Tatty
2020-10-04
Helt okej! Lite sjuk film men karma ger allt!
Qus
2020-09-17
Hade gärna haft lite mer action...