Dödlig medicin
En man som har svårt att acceptera sitt nya liv i rullstol blir besatt av kvinnan som lämnade honom och sätter en mörk hämndplan i verket.

Originaltitel | El practicante |
Alternativ titel | The Paramedic |
Regissör | Carles Torras |
Manus | Carles Torras, David Desola, Hèctor Hernández Vicens |
Genre | Drama, Thriller |
Skådespelare | Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, Celso Bugallo, Raúl Jiménez, Maria Rodríguez Soto, Pol Monen, Gerard Oms |
Slow burner med ett hyggligt slut
Pendlar mellan en 2a och en 3a men slutet fick avgöra här. Lider av lite långsamt tempo men den har ändå något speciellt över sig som gör den sevärd. Kan tänka mig att Hollywood gör en skräpversion av den sen.
Jag skulle säga att den här mannen var besatt redan från början, en mycket obehaglig och sjuk person. Så på det viset redovisas det bra hur hans knasigheter byggs upp efter hand, lite orealistiska gärningar kan det bli. Men tålamodet tryter alla fall hos mig att behöva se den här tokstollen i 94 minuter.
Jag är lite generös och tilldelar filmen en 4:a i betyg då jag har på känn att detta kan komma att bli en framtida kultrulle. Filmen släpar sig fram i början och det händer egentligen aldrig något oväntat men å andra sidan bjuds det på bra skådespelarinsatser kombinerat med snyggt foto.
Helt okej! Lite sjuk film men karma ger allt!
Hade gärna haft lite mer action...