Dolls

En ruskig kväll tar flera främlingar skydd i ett hus som ägs av ett gammalt par. Det gamla paret samlar på dockor och hela deras hus är fyllt av dem. När natten faller på så upptäcker ett av barnen att dockorna egentligen är människor som det gamla paret krympt. Därefter börjar massakern!

Originaltitel Dolls
Regissör Stuart Gordon
Manus Ed Naha
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare Ian Patrick Williams, Hilary Mason, Guy Rolfe, Stephen Lee, Carolyn Purdy-Gordon, Carrie Lorraine, Bunty Bailey, Cassie Stuart

Bokföringsprogrammet Mineko

Dream
2023-10-08
"Mysteriet på greveholm" i myset och humorn kanske även lite Scooby-doo vibbar, men annars ingen jätte skillnad från Chucky filmerna.

2017-08-20
En störtrolig film!
haajen
2016-12-31
Den är verkligen lökig men ack så underhållande ändå, charmig och gjord med glimten i ögat. En B-film utan pretentioner.
Gordyal
2016-03-04
Någon sorts för läskig barnskräckis med fruktansvärt vedervärdiga karaktärer. om det inte vore för tuffa dockor och några coola scener så hade ettan varit helgjuten. Av tjugo sedda Gordon/Yuzna-filmer så är denna den klart sämsta. (4+/15)

2015-11-29
Hade hoppats på en okej gammal skräckis, men detta var i mina ögon bara skräp. Man tappar snabbt intresset. 2/10
ziferN
2011-08-06
Väldigt mysig och underhållande film med en kul story, jag älskar fan skräckfilmer som handlar om dockor. Helt ok tidsfördriv och denna åker definitivt in i min filmsamling!
Mr_v
2010-04-09
Kraftfull brasklapp på det betyget, men filmen skrämde verkligen skiten ur mig när jag var knodd... borde se om den i vuxen ålder. härliga minnen ger den iaf!

2010-03-29
För mycket familjekomedi för min smak. Slutet är riktigt gulligt. Bort med humorn, in med blodet säger jag bara! Säkert en av Stuart Gordon´s sämre verk. Karaktärerna också.. fan så illa och trista. Synd
Ondskapt
2010-01-24
Skön 80-talsrulle med den omisstagbara stämningen. Charmiga effekter och lagomt läskigt.
benoit
2009-09-02
Inget som skrämmer eller speciellt engagerande.