Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Don't Be Afraid of the Dark


En ung flicka flyttar in i ett nytt hus med sin pappa och hans nya flickvän, men väl där upptäcker flickan varelser som vill åt henne.


Originaltitel Don't Be Afraid of the Dark
Regissör Troy Nixey
Manus Matthew Robbins, Guillermo del Toro
Genre Thriller, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison, Alan Dale, Jack Thompson, Eddie Ritchard, Garry McDonald, Julia Blake, James Mackay, Trudy Hellier, Terry Kenwrick
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 916
Filmnummer 83486

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2021-12-02
Filmen har en del lovande inslag men dessvärre lät man de vuxnas agerande dra ner tempot i händelseutvecklingen stup i kvarten. Så det tar sig aldrig riktigt förrän i slutet. OBS! Somliga här påstår att det är en barnfilm med gulliga monster men dom är helt ute och cyklar.
Robkiller
2021-02-08
Ondskefulla hus... rätt tam skräckis som aldrig tar sig... fanns väl ingen anledning att se detta alls egentligen.
ToddDowney
2021-02-06
Kass film som förvånande har helt okej CGI som ser relativt verkligt ut. Men inte skrämmande utan bara skrattretande..
Redwood
2015-05-19
Inte alls mysig, bara tråkig och oengagerande. Monstren ser inte skrämmande ut heller.
tildiz6
2014-11-02
Vart ännu än gång lurad av att den var under skräckgenren på Netflix. Bortser man från det så är det väl en helt okej barnfilm med måttliga skådisar (Holmes passar väl mer in i dagisskötarfilmer..). Manuset är väl helt okej men den har sina stunder av lite konstiga och otrovärdiga dialoger.
Dele
2014-10-13
Hyffsat effektiv skräckis som emellanåt blir smått löjlig. Tunn logik och väl beprövade berättargrepp. Ok. underhållningsvärde. Svag trea.
Engravadlax
2014-10-09
Hyfsad barnskådis. Dessvärre en barnfilm, fast som flörtar (iaf inledningsvis) med tortyrporr? (5/10)
silvertrain
2014-07-03
En bra rysare! Innehållet i denna är min favorittyp bland rysare/skräckfilmer. Med barn som är rädda för mörkret och varelser som dyker upp när det är mörkt. Bra film med andra ord!
idd
2014-06-02
Väldigt märklig barnskräckis med oklar målgrupp. I stora drag nåt slags småmysigt harry potter-äventyr med varelser som tagna ur en studio ghibli-film. Sen har man lagt in tre korta våldsamma scener vilket gör att filmen förmodligen inte klarar en 7-årsgräns. Skum rulle..
Andreas_
2014-03-15
hahaha...detta är fasen roligare än en scary movie film, jag har nog aldrig skrattat så här mycket till en film som ska klassa sig som skräck, pinsamt fånigt och löjligt med 100 tals "plot holes" som jag hade kunnat lista utan större problem, men det hade tagit för mycket tid och energi att jag helt enkelt inte orkar. Det finns dock även en fin lista över alla korkade missar i denna film på imdb om man är nyfiken, det har summerats upp väldigt bra där, men slutet är nog det som ändå tar priset, det är så dåligt skrivet att man blir nästan lite gråtfärdig...trodde verkligen inte att Del Toro kunde skriva ett sådant här dåligt manus och svärta ner sitt namn genom att ens presentera en skräpfilm som denna. Inget är bra med denna fåniga film, även om skådespelarna kämpar tappert för att hålla lågan uppe så går det inte, och jag kan inte förstå hur bra skådisar som Guy Pearce och Katie Holmes kunde ställa upp på att ens vara med i denna skräpfilm, förhoppningsvis så fick dom bra betalt. Det enda jag kan rekommendera är att undvika denna film och bespara sig själv 99 minuter av sitt liv till något mycket roligare. Betyget blir en mycket svag 1:a
Visa äldre kommentarer »