Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Don't Kill It


Filmen utspelas i en liten håla i Alaska där en uråldrig demon börjar härja genom att ta sig in i vanliga hederliga människors kroppar och förvandla dem till galna mordmaskiner. Enda hoppet står nu till den ärrade demonjägaren Jebedia Woodley och en kvinnlig FBI-agent. Men hur dödar man en demon som inte har något emot att bli skjuten? Denna demon byter nämligen alltid värdkropp till just den person som oskadliggjort hans värdkropp. Och vad är väl bättre än att ta sig skepnaden av just en demonjägare?


Originaltitel Don't Kill It
Regissör Mike Mendez
Manus Robert Olsen, Dan Berk
Genre Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Kristina Klebe, Tony Bentley, James Chalke, Miles Doleac, Toby Bronson, Michelle West, Todd Farmer, Dawn Ferry, Thomas Owen, Billy Slaughter, Aaron McPherson, Jasi Cotton Lanier, Michael Aaron Milligan, Laura Warner, Randy Austin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 57
Filmnummer 123336

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rune2000
2022-12-26
Blev positivt överraskad av denna lågbudget actionfilm där vi bjuds på en spännande premiss och Dolph i högform! Hade gärna gett denna film en 3:a men de dåliga effekterna och skådespeleriet drar ner betyget.
fridenpaden
2020-07-12
Jag vill så gärna ge filmen en sugig dålig etta. Specialeffekterna är hemska, scenen med bartjejen i början av filmen är värdelös och totalt onödig. Men Dolph är Dolphan. Han är fasiken inte dålig. Inte här i varje fall. Dagissnuten 2 däremot...
karlmats
2018-08-20
Jag gillar att man går all in och jag gillar Dolphan. Produktionsvärdena och övriga skådisar är dock lite för undermåliga för att jag ska gilla det här fullt ut. Mycket gore blir det men aldrig på ett speciellt ruskigt sätt, mycket blir istället en axelryckning. Att hon tjejen ser ut som Suzanne Reuter tar också upp lite för mycket av tankeverksamheten under filmens gång. Trots Dolph blir det bara en stabil 2a av detta.
Robkiller
2018-05-25
En demonjägare kommer till en småstad. Egentligen inte nå vidare, men inte helt ointressant, mest tack vare Dolphan.
StureStenhög
2018-04-20
Det är var fanimej lite av en b-films-pärla. Grundidén är kul, och de håller inte direkt igen i utförandet av den, och då blir det både underhållande och roligt. Den största behållningen står dock Dolphan för, han har tilldelats en riktigt skön karaktär och är i absolut toppform. De peggar ju upp det lite för en uppföljare också, och gärna för mig, är Dolphan med så är jag det också
Bumbi78
2018-03-24
Fånig och billig historia och typisk för sånt som tyvärr gamle Dolph ställer upp i numera. Hade fått ett högre betyg om produktionen inte känts så amatörmässig. Nu funkar det hjälpligt enbart pga Dolph och några småroliga gore-effekter.
jonbo
2017-06-13
Kanske Dolphans bästa film på länge, och helt klart på topp 5. Det är b-film rakt igenom, med en massa övervåld och cheesy action. Men storyn har något och Dolph får lov att vara tuff och hård samt ha längre meningar att uttala.
Ramza
2017-04-04
Sätter jag igång en rulle med Dolph så är det detta jag hoppas på. Lättsmält b-film med högt tempo.
TheHorrorfan
2017-03-14
Snygga effekter, men den är alldeles för töntig. Har alltid haft lite svårt för "Svarta Ögon". Svag 2:a.
Djason
2017-03-04
Lite som ondskans spår fast med mer splattereffekter och en stel men lite småfyndig Golf Dumgren. Tar man filmen för vad den är så är den tittbar annars är nog filmen mest en plåga.
Visa äldre kommentarer »