Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Doom Asylum


En kvinna dör i en trafikolycka, och hennes pojkvän som är advokat tros också vara död, men vaknar upp från obduktionsbordet och söker sig till ett övergivet sinnessjukhus i närheten av platsen där trafikolyckan ägde rum. Tio år senare kommer en grupp ungdomar dit, och mannen börjar mörda dem en efter en.


Originaltitel Doom Asylum
Regissör Richard Friedman
Manus Rick Marx
Genre 80-tal, Skräck, Komedi
Skådespelare Patty Mullen, Ruth Collins, Kristin Davis, William Hay, Michael Rogen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 24
Filmnummer 31843

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2021-01-04
Trashig skräckkomedi. Lite grann av så dålig att den blir bra plus att den får en dos med nostalgi från att vara en 80-tals skräckis. Kul att se Kristin Davis i en tidig roll, jag tycker alltid de här filmerna får lite av en "dold pärla" skimmer när kändisar gör tidiga roller i dom. Stark tvåa.
Bumbi78
2020-02-01
Nej sorry det går inte alls. Eller så var jag på dåligt humör? Spretig, billig och fjantig slasher som lider av att den saknade charm. Allt kändes extremt framkrystat, och då hjälper inte några roliga dödsscener.
Xtro
2019-08-20
Förskräckligt dålig och dessutom Troma-aktigt självmedvetet dålig, vilket jag inte tål längre, men den är ändå liksom unik och värd en svag trea. En Ken-docke-liknande karaktär som aldrig kan bestämma sig för nåt, vars flickvän kallar honom mamma, en tjejtrio som lirar tygellös noise-rock och ett mordoffer som slutar som köttfärslimpa hör till höjdpunkterna.
drozzer
2005-11-13
jaha vilket jävla foorum!