Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Dororo


En samuraj offrar sin son till 48 demoner som var och en äter en del av honom. Han räddas dock av en vetenskapsman som skapar en kropp åt honom. Han får senare veta att för varje demon han dödar, av de 48 som åt av hans kropp, får han tillbaks en kroppsdel. Han går nu ut på en jakt efter dessa demoner för att få tillbaks hela sin kropp. På vägen stöter han på en flicka som hela sitt liv trott att hon är en pojke. Hon heter Dororo och tillsammans går de ut på jakt.


Originaltitel Dororo
Regissör Akihiko Shiota
Manus Akihiko Shiota
Genre 2000-tal, Action, Fantasy
Skådespelare Kumiko Asô, Kou Shibasaki, Satoshi Tsumabuki
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 56
Filmnummer 54549

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Cumlin
2009-06-15
Bättre än förväntat! Men CGI-teamet borde skämmas för sin insats och regissören borde skämmas för att han lät ha med så mycket av de kassa dataeffekterna. Oförlåtligt!
Gobo
2009-03-04
Kungliga fightingscener som verkligen inte går av för Samuraisvärd!
wyldmammoth
2008-06-18
Bra musik, väldigt snyggt foto emellanåt (ibland mindre snyggt), växer ett snäpp med humorn, och dras ner av tråkig CGI. Men jag gillar båda huvudrollsinnehavarna och filmen har en viss charm. Därför slutar betyget på en svag 3a.
amam
2008-04-09
Väldigt dåliga animationer vilket är lite tråkigt när det är en film som lägger så pass mycket vikt på strider med CGI-demoner. Kul att se Anna Tsuchiya i en liten roll mitt i filmen. Annars så är den rätt så tråkig och nog bara ett måste om man är ett riktigt stort fan av genren.
monodrive
2007-08-24
Hmm, snäppet sämre än Azumi, och då är Azumi ändå ingen höjdare...
rusmas
2007-08-21
Bottennapp med riktigt dalig CG.
yangbo
2007-08-14
lite små fula animationer till och från, men så var det ju i Death Note också, och det här var ju fantasy flera snäpp bättre och grymmare action. En klar 4a och jag väntar redan på 2an och 3an.