Dot the I

Unga älskare i England trasslas in i ett triangeldrama med en tvist. Carmens bröllop närmar sig, men på sin möhippa möter hon en främling som väcker känslor hon aldrig känt förut.

Originaltitel Dot the I
Alternativ titel El Punto sobre la I
Regissör Matthew Parkhill
Manus Matthew Parkhill
Genre Drama, Romantik, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Gael García Bernal, Natalia Verbeke, James D'Arcy, Tom Hardy, Charlie Cox, Yves Aubert, Myfanwy Waring, Michael Webber

Teolinda
2014-04-09
Jag tyckte twisten var skitbra och jättekul, men fram tills slutet tyckte jag bara den var kass och märklig. Kunde ha blivit bättre! Men absolut sevärd.
Starlette
2013-06-07
Dåliga skådespelarinsatser från de flesta. Otroligt ojämn och långsökt twist. Haffsig. Kunde blivit något bra med andra skådisar, annan regissör. Behövde bli något strå vassare.
TomHardy
2012-07-16
Gael Garcia är ganska bra, tyvärr är Natalia Verbekes insats i filmen rent ut sagt usel. FIlmen är en svag 2:a, inte mer.
yrkeschaufföre
2011-12-17
Väldigt twistadfilm. Handlingen är både romantisk, otäck och rolig. Slutet är både väntat och oväntat på samma gång. Och Carmen är väldigt charmig.
Biolm
2010-10-02
haha två äpplen hög
Dele
2010-06-29
Visst har filmen en sympatisk grundtanke som behövs lyftas fram i dagens kändis- och mediafixerade samhälle, men det hela blir sällan mer än en idé. Karaktärerna känns trista och filmen ganska sökt, dessutom är den fylld med problem vad gäller trovärdigheten.
GerrardOlo
2010-01-05
Twist or not it´s boring.
jonbo
2007-09-04
Småfinurlig film som börjar med lite romantiskt skimmer men som letar sig fram i allt mer vridna sammanhang.
reconsider_me
2007-03-23
ganska bra men inte direkt nån film man kommer ihåg
Anaythea
2005-09-18
Tekniskt sett är den ju en 4:a, men jag kan helt enkelt inte relatera till filmen så på grund av temat är det en 2:a.