bokföringsprogram enskild firma
1.8

Double Impact

Tvillingbröderna Chad och Alex skiljs åt som spädbarn när deras föräldrar mördas. 25 år senare återförenas de och vill ha hämd.

Andreas_
2022-10-27
Härlig klassiker med den gamle hjälten från actiontidens glansdagar 80/90 talet, Mr Van Damme och här spelar han t.o.m sig själv i två olika roller och gör det riktigt bra, det är väl det som är lite speciellt med denna film, dubbelt upp med Van Damme så att säga, annars är väl själva filmen mer vanlig standard actionfilm ala 90 tal, men den är faktiskt bättre än många actionfilmer som kommer ut idag, inte många actionfilmer som har karaktär som denna eller hans övriga 80/90 tals filmer, här får Van Damme även tysta kritikerna lite grann, då tänker jag på alla som säger att inte kan agera, det visar han verkligen att han kan här, gör som sagt två roller av sig själv då han ska föreställa tvilling och han gör det faktiskt riktigt bra, coola Hong Kong miljöer och rikligt med coola bad ass skurkar att tampas med, framförallt Kinas stora actionstjärna Bolo Yeung som mest troligen är världens största och mest muskulösa kines, jag älskade denna film som liten grabb får jag erkänna men idag blir betyget mer rättvist och man ser alla brister som tyvärr finns, men för det, så är filmen faktiskt bra och den var helt klart värd att se om så här cirka 30 år senare, så betyget blir en stark 3:a och en film klart värd att komma ihåg och se om när man blir lite nostalgiskt sugen på en gammal Van Damme rulle.
92axha10
2019-06-21
Förvirrande och tråkig.
skitbad
2017-08-31
Hahaha, ett bra exempel på en film som är så dålig så den blir underhållande 😀 Ruskigt ful, riktigt risigt skådespel, korkat manus, klippningen åt fanders, precis som en äkta skitfilm ska vara!
uCj
2016-07-17
Haha, rätt kass film. Men skön nostalgi från glada 80-talet :) Så trots allt väl värd att se, bara inte för ofta.
missbaath
2016-05-06
Haha egentligen värd en 1a. Men Van Damme är ju alla fall ganska så het på 90-talet, så han får en extra stjärna för det. Nej, egentligen som sagt inte en bra film. Men det är ändå kult, så den fick tillkomma i filmhyllan ändå. Ganska seg och dåligt skådespeleri, men men.
lave
2016-03-15
vad kan möjligen vara bättre än Klåddan? Jo, TVÅ Klåddan!
Fläskkäft
2015-05-01
Många gånger en mycket usel actionfilm... Van Dammes skådespeleri är mycket dåligt och i just den här får vi dubbla doser av det. Filmen kunde med lätthet ha bantats ner en halvtimme då många partier är väldigt sega, speciellt där i mitten. Vissa bad guys känner man igen från Bloodsport medans andra har så kallade hockeyfrillor, vilket mycket väl kan vara den mest hiskeliga frisyr någonsin skapad. Snålt med coola slagsmål och Jean-Claude envisas med sina patenterade kickar som man snabbt blir rätt trött på. Borde sätta en solklar etta på denna film men idag är jag mycket generös och ger en svag tvåa.
2015-02-16
Jag är inte idag den Van Damme-fantast jag en gång var så mina en gång positiva tankar om många av hans filmer har idag ändrat till det mer negativa. När det dock är så här välgjort och Van Damme av den klassiska skolan så exploderar nostalgikänslorna i kombination av att detta fortfarande fungerar på mig och levererar kul underhållning. Jag känner för att vara generös, sett till betyget. 3+
Hanness
2013-11-03
Jean-Claude Van Damme är en favorit, men blev besviken på denna.
FilmJohan_77
2013-11-02
Van dammes bästa helt klart, nyligen inhadlad på bluray å kvallen är kanon och likaså ljudet synd bara på att det inte är några extramaterial med som jag gillar, en av dom coolaste trailers som gjorts till denna rulle med mannen med rösten som narrator hade varit grymt i HD. Bra och ljämn action som det ska vara i gamla actionrullar som börjar lite smått å lungt som byggs upp till ett brak mot finalen.