Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Double Target


Efter flera terroristattacker mot amerikanska och brittiska mål börjar amerikanska regeringen misstänka en komplott från den vietnamesiska regeringen. För att få reda på sanningen skickar de sin bästa man, ex-soldaten Robert Ross som antar uppdraget för att hitta och föra hem sin son som han fick med en nu avliden vietnamesisk kvinna under vietnamkriget. Det visar sig att ryssarna ligger bakom terroristattackerna och att amerikanska regeringen inte vill att han ska lyckas med sitt uppdrag av politiska skäl... Än en gång förlorar den lilla människan mot maskineriet. Eller...?


Originaltitel Double Target
Alternativ titel Doppio bersaglio
Regissör Bruno Mattei
Manus Claudio Fragasso, Buno Mattei, Rossella Drudi
Genre 80-tal, Action, Äventyr, Krig
Skådespelare Miles O'Keeffe, Donald Pleasence, Bo Svenson, Kristine Erlandson, Luciano Pigozzi, Ottaviano Dell'Acqua, Edison Navarro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 44867

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-07-08
O´Keeffe är en sanlöst ledsam träbock och denna Rambo-ripoff hade troligtvis blivit mycket bättre med någon annan i hjälterollen. Nu är det ju en hel del smällande i djungeln ändå och Bo Svenson är skurkaktig ryss.
dudson
2017-03-13
Filmens egentliga problem är Miles Okeeffe då han saknar den riktiga karisman för att bära upp filmen. Men annars är det sedvanliga pang pang. Djungel jakt och hjältens unge som måste räddas. Bo Svensson är jämt bra i en skurk roll. 2+
Ondskapt
2009-04-29
Sedvanligt Mattei-röj med en lite pajigare story än vanligt, utan att för den skull förlora sin underhållningsfaktor.
tilapia
2006-07-22
matteis andra vietnamrökare kan ju ändå göra anspråk på en viss dum charm, men det här är bara för uselt. skittråkig film, var tvungen att snabbspola mig igenom slutet. det enda som var skoj var ett otippat tjyvande av scener från "jättehajen - vindsurfarnas skräck"... (en film klåparen mattei skulel tjyva från igen i megakalkonen "cruel jaws")