Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Double Team


Terroristbekämparen Jack misslyckas med att gripa terroristen Stavros. Efter detta skickas Quinn till en bas för agenter som anses för osäkra och farliga för att få vara kvar i tjänsten, men samtidigt är för värdefulla för att likvideras. Under tiden kidnappar Stavros Quinns fru och nyfödde son.


Originaltitel Double Team
Regissör Tsui Hark
Manus Paul Mones, Don Jakoby
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke, Paul Freeman, Natacha Lindinger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1996
Filmnummer 1828

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


thebully
2015-07-13
Dennis Rodman
Raimo_1985
2014-12-12
Absolut ingen lätt film att betygsätta. Den här liknar ju inget annat, förvirrad, skräpig, rolig, lite pinig. Van Damme har verkligen provat det mesta. Dennis Rodman är ett lustigt inslag. Mickey Rourke, visste han vad han skrev på för? Mycket märklig film. För bra för en etta, för bra för en tvåa, inte tillräckligt småtråkig för en trea. Det blir en svag fyra motiverat av originalitet, bisarrhetsfaktor, underhållningsvärdet... Tja, det mesta.
Krille80
2014-11-08
Storyn i denna filmen är av sällsynt dålig kvalité och blandar jakten på en terrorist med ett kidnappningsdrama av hans fru samt en vistelse på en ö där tidigare agenter arbetar under tvång för att fånga onda människor. Dock kul att se vid de tillfällen då man bara kräver action och inte är kräsen.
MaxMackan
2014-02-16
Så dåligt att det blir bra på hög nivå. Fantastiskt fånig.
Anonymus
2012-03-15
Det måste ha tagit många år innan Mickey Rourke kunnat se sig själv i spegeln efter denna filmen, Hjärndöd och orealistisk action med flertalet luckor i handlingen samt en irrierande Rodman, underhållingsvärdet och rourke höjer dock betyget till en svag trea.
100tonvalspäck
2012-01-19
Rodman är fruktansvärt jobbig i sina äckliga frisyrer och utstyrslar men Klåd och Rourke är lagom roliga för en tvåa.
dudson
2011-08-15
Sanslös Clådan rulle men måste sägas att Charm har den allt%) slut -fighten är bara så Jädrans Häfftig!! Tigrar+Minfält=COOLT....
FilmGuden
2011-07-26
Höjer till okej. Dumkul underhållning. Faktumet med Van Damme och Mickey Rourke i samma film är häftigt. Dennis Rodman gör också han en rolig och färgstark bi-roll.
dudson
2010-01-31
Nee den här filmen är Rätt Usel,,enda bra med den är Mickey-Rourke och en Tiger som äter upp Mickey-Rourke(Tiger-Kaka) Storyn och scenerna är stört-larviga! Nee undvik-Helst....
Halofreak92swe
2009-07-08
Van Damme's bästa! Fast alla hans filmer är ju bäst!
Visa äldre kommentarer »