Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Down the Road


En grupp tonåringar tvingas kämpa för sina liv när en mytomspunnen, hämndlysten galning förvandlar deras skogstripp till en mardröm.


Originaltitel Down the Road
Alternativ titel Nobody Gets Out Alive, Punishment
Regissör Jason Christopher
Manus Jason Christopher
Genre 2010-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Jen Dance, Chris Ready, Brian Gallagher, Clint Howard, Shaun Paul Costello, Chelsey Garner, Matthew Nadu, Nikki Bell, David J Bonner, Noam Harary, Joe Gariffo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 102811

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-11-08
Billig slasher med hjärndöda puckon som förtjänar att bli köttade" Det som sticker ut med just Down the Road är mördaren som är smått sympatisk. Då han har en trovärdig story varför han flippar.+ några schyssta gore fest- moments är det ju allt med.
Vasp
2017-02-19
En svag 2:a, Filmskaparna har ändå försökt att få ihop nånting, Även om manuset blir en enda röra tillslut.
amam
2016-08-30
Dåligt gjord. Det enda som jag kan säga som är positivt är att jag gillade stonern-skådisen och att filmskaparna antagligen har sett åtminstone nån slasher innan. Resten är rent skit.
FrökenTeddy
2014-02-03
Klassisk "ungdomar campar i skogen" scenario. Absolut inget speciellt. Dessutom en fet buzzkillermitt i, dåligt filmat, dåliga specialeffekter och slutscenen är helt oförståerlig.
WaldoTrumbull
2014-01-19
Helt meningslös slasher, fullproppad med alla de sämsta klichéerna från genren. I ett desperat försök att göra det lite mer intressant har de försökt göra den lite slaskigare, vilket även det misslyckas. Skippa den här och se någon av klassikerna istället.
Bumbi78
2013-07-18
Nyskapande läste jag nånstans. Ja, ljussättningen i de mörka skogarna är bländande och nyskapande i sin inkompetens. Älskar gamla slashers och ger gärna nya alster i genren en chans, men det är illa när man redan från start avskyr samtliga av de "goda" karaktärerna.
TheHorrorfan
2013-01-31
Trots sin billighet, så är den här rullen helt okej att kolla på.
Dobegirl
2013-01-27
Så B ...
Gr3veN
2013-01-26
Ja detta har man ju aldrig sett förut..