2.4
2.4
Down to Earth
Den kämpande svarte komikern Lance Barton vet hur det känns att dö på scenen. Men när hans liv tar en oväntad vändning - raka vägen till himlen - är Lance säker på att det har skett en del misstag. Mirakulöst nog har han rätt! En ängel berättar att han togs för tidigt, men försäkrar att han får återkomma till Jorden, i en annan kropp...
Originaltitel | Down to Earth |
Regissör | Paul Weitz, Chris Weitz |
Manus | Ali LeRoi, Louis CK, Chris Rock, Lance Crouther |
Genre | Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Chris Rock, Regina King, Frankie Faison, Chazz Palminteri, Eugene Levy, Greg Germann, Jennifer Coolidge, Mark Addy, Wanda Sykes, John Cho, Arnold Pinnock, Mario Joyner, Martha Chaves, Brian Rhodes |
Urdålig och trist film...
En oväntat rolig film, utan några särskilt höga ambitioner, förutom att underhålla, till synes. Klart överraskad av hur rolig Chris Rock faktiskt är i den här filmen. Visst är det inte någon fullpoängare, men jag tycker att den står sig klart bra. En solid tvåa, vilket inte är så illa pinkat!
.En rätt simpel handling och inte för ansträngd komedi, helt okej. Bäst är det när Chris Rock spelar Snoop Dogg för sin butler. Inte världens roligaste film men inte heller tråkig eller dålig.
Flummig natt = Kul film! :)
Chris Rock kan stundvis bli lite enerverande men filmen är en helt okej nytolkning av Heaven Can Wait. Svag trea.
Halv roligt men slutet var bäst. Eugene Levy var bra som vanligt.
Man fick sina skratt men ingen vidare film.
Jag skrattade en del, ingen höjdarfilm dock
billig
Inte särskilt rolig men absolut inte dålig.