Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Downton Abbey


Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.


Originaltitel Downton Abbey
Alternativ titel Downton Abbey: The Movie
Regissör Michael Engler
Manus Julian Fellowes
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Raquel Cassidy, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Michael Fox (II), Joanne Froggatt, Matthew Goode, Harry Hadden-Paton, Rob James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 188
Filmnummer 134338

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Pos
2021-10-03
Som ett av de sämre avsnitten i serien. Godkänt och lite till, alltså.
Starlette
2020-09-20
Slår givetvis inte serien. Lite tråkig story, men mysigt ändå.
Krille80
2020-04-19
För mig som älskade TV-serien Downton Abbey så var nyheten om en film en helt underbar nyhet. När man har dessa känslorna så kvittar det att TV-seriens avslutning var perfekt, jag vill ändå ha lite mer. Samtidigt så gör det dock denna film helt onödig och den når inte upp till TV-seriens fantastiska kvalité. Som sagt så kvittar detta för jag bara njuter av att återigen få en stund till i sällskapet av de karaktärerna, miljöerna och tidsandan som serien lärde mig att älska. 3+
mammene
2020-01-12
Är man redan Downton Abbey frälst så är det här rena godispåsen. Man riktigt flödar över av värme, vassa repliker, humor och kärlek och helt outstanding är förstås Maggie Smith. Vet inte vad man mer kan begära.
araka
2019-12-15
Snygg film. Ganska usel intrig. Stark trea tack vare hantverket.
8teria
2019-11-30
Vidrig film.
snurr
2019-10-08
Lagom mysig, både mamma och jag tyckte den levererade vad den skulle. Inget över förväntan, men ändå precis det man förväntade sig. En stabil 3:a!
emmacecilia
2019-10-04
Skämskudde-dåligt stundtals! För många historier parallellt och för många som huxflux blev förälskade i vilt främmande människor. Plus ointressant huvudstory. Inte många rätt, tyvärr.
ulpe01
2019-10-02
Älskade serien, men tycker inte att det här når upp till samma nivå. Det är dock riktigt nice att återknyta bekantskapen med karaktärer jag saknat och musiken i början ger mig fortfarande rysningar. Hade kanske gillat den bättre som en julspecial i två delar, men om jag ser den igen kanske jag ändrar mig.
päronanton
2019-09-29
Downtown Abbey är fantastiskt! Älskar tv serien och denna!
Visa äldre kommentarer »