Dragon Hunters

Sagan om två drakjägare - som egentligen skulle vilja köpa en farm och ta det lugnt, men som i stället måste de ta sig ann en förskräcklig drake vid namn World Gobbler.

Originaltitel Chasseurs de dragons
Alternativ titel Die Drachenjäger
Regissör Guillaume Ivernel, Arthur Qwak
Manus Frédéric Lenoir, Arthur Qwak
Genre 2000-tal, Animerad, Äventyr, Fantasy
Skådespelare Vincent Lindon (röst), Patrick Timsit (röst), Philippe Nahon (röst), Amanda Lear (röst), Marie Drion (röst), Jeremy Prevost (röst)

Kvalsternackan
2013-06-09
Helt enormt vackra miljöer och det märks att det ligger en grym tecknare bakom karaktärerna, men de är tyvärr inte lika snygga som de hade kunnat vara i filmen. Såg den på engelska också. Hade hellre sett den på franska.
Biolm
2013-04-06
vill seeeee
Silvanesti
2012-04-01
"Fett med LSD" blev killens betyg. Snyggt animerad, riktigt vrickad film.
Strang3
2012-01-01
Känns att den inte är hollywood, vilket är bra enligt min mening, men dock försöker den vara hollywood och det är där den tappar lite.
Gröne_Orm
2011-12-27
Om man gillar monster så gillar man nog den här.
Agent_Cooper
2011-11-29
Miljöerna var jättefina! Men resten var sådär.
Balal
2011-11-25
sjukt snygg miljö.. otroligt snygg film men inte så mycker mer att hurra för
wABwAB
2011-08-29
Väldigt snygg!! Inte jättebra story men ändå underhållande!
Christofer
2010-10-01
Hmm. Det började lite kul med karaktärer som verkade lite småroliga. MEN miljöerna var ju heeelt fuckade. Wtf!? Svävande plattformar och miniplaneter som man kunde hoppa mellan? Drakar som bara såg ut som stora konstiga larver? Kom igen! Knappt en halvtimme stod jag ut, sedan fick det vara nog. Det spelade ingen roll att karaktärerna var okej när man hela tiden störde sig på den värdelösa miljön.
Scooterpie
2010-05-10
svag fyra, lite tunn story, lite platta karaktärer - men originell och riktigt härligt animerad.