Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Dragonheart


För länge sedan, när de eldsprutande drakarna härjade, levde en ung och stolt riddare. Hans historia är ett magnifikt äventyr om mötet med det ovanligaste och mest fantastiska väsen som någonsin har funnits på denna jord.


Originaltitel Dragonheart
Regissör Rob Cohen
Manus Charles Edward Pogue
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Dennis Quaid, Dina Meyer, Julie Christie, Pete Postlethwaite, David Thewlis, Jason Isaacs, Brian Thompson, Sean Connery (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6380
Filmnummer 5016

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2019-03-03
Den här filmen var aldrig bra från början och den har åldrats till att bli ännu sämre. Nu känns den otroligt pajjig faktiskt.
Rai
2018-02-27
Inte så tokig alls!!!

2017-11-21
Hva fan va dette. Dette er noe av de dårligste jeg sett i hele livet mitt. Fins i stort sett ingenting positivt å si om denne filmen. Löjligt manus, dårlig story og dårlige skuespillere. At dette kan bli film er utrolig!? Denne skulle vært med på filmtipset sämsta lista. Uten tvil!
Jamesa
2017-06-22
Minns denna som helt ok,snygg och kan definitivt ses.
Bumbi78
2016-10-20
Nja. Att se Dragonheart med vuxna ögon har sina komplikationer, för detta är klart en film för en ung publik. Problemet ligger inte i miljöerna, humorn eller hela riddaräventyret som sådant, utan att drakjäkeln låter precis som James Bond.
gjoob
2016-01-06
Barndomsminnen... Vet i tusan vad jag skulle tycka om den idag, men nu får den en nostalgisk trea.
Brouhaha
2015-12-04
"I am the last one!" på Sean Conneryska. 10/10 direkt. Jag var jäkligt skeptisk i början då den gav intrycket av att vara en seriös film, då den var alldeles för löjlig för det. Men snart inser man att det är på skoj. RIP Pete ändå, du bar denna film.
F-M-J
2015-04-13
En stor dos charm gör denna klyshiga fantasy saga till en angelägen upplevelse. Detta tar dig bortom finrummen och prettofacken i cinematiska sammanhang och låter dig njuta av fjantiga men välkomna one-liners i miljöer man suktar efter att vara i. Svag trea.
Krille80
2014-11-21
Ett härligt fantasyäventyr som tar med oss till en värld av drakar. Har du kvar den minsta uns av barnslighet(det behöver inte vara mycket) så sätt dig tillsammans med dina barn eller syskons barn. Du kommer att ha lika kul som de om inte ännu roligare. Specialeffekterna är fantastiska liksom Dennis Quaid(drakdödaren) och Sean Connery(draken). Kul! 3+
Strömming
2013-12-31
Det här är en film som jag kallar för underhållning! Den är charmig, rolig, spännande och t.o.m. djup. Animationerna med draken håller än idag trots att det snart har gått 18 år sen filmen hade premiär. Jämför det här med de första Harry Potter-filmerna, där man klart kan se vad som är gjort i datorn och vad som inte är det. Här så kunde man aldrig riktigt se det, vilket är vad specialeffekter skall göra, ge dig vision och förtrolla dig med tron att det du ser på vita duken är äkta! Det finns tusen filmer med special-effekter som inte håller ens när de kommer upp men den här filmen håller. Väl värd att se!
Visa äldre kommentarer »