Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Dreadnaught


En våldsam brottsling med kort stubin, White Tiger är på flykt undan polisen och går med i en teatergrupp för att gömma sig. Där dödar han varje person som misstänker honom eller bara gör honom sur. Ett av hans offer blir den fege Mousy, som lyckas klara livhanken och tvingas överkomma sin feghet när han måste hämnas en god vän.


Originaltitel Yong zhe wu ju
Alternativ titel Dreadnought
Regissör Yuen Woo-ping
Manus Wong Jing
Genre Action, Komedi, 80-tal
Skådespelare Yuen Biao, Leung Kar-yan, Fung Hark-on, Yuen Shun-yee, Kwan Tak-hing, Lily Li
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 71
Filmnummer 22673

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


BrutusBeefcake
2016-11-29
Faller inte alls för Yuen Biaos humor eller underhållning den första timmen, så det känns aningen segt under filmens första 60 minuter. Men sedan drar det igång som fan och man får äntligen se hur duktig Yuen Biao faktiskt var. Tyvärr så räcker det bara till en svag trea, för inledningen var inget att hurra över. (7/15)
apmannen
2013-01-07
Förstenad sitter man där framför skärmen, som en jävla caribou framför en långtradarkonvoj på ALCAN Highway.
uCj
2007-06-15
Helt underbart rolig film! Mr Vampire och Prodigal Son är andra filmer som också lyckas riktigt bra, men många lyckas inte med att skapa så här roliga filmer. Lejondansen i filmen är också imponerande, liksom all kung fu.
yangbo
2007-02-22
En klassiker som jag måste rekommendera till ALLA som älskar den här genren. Finns så sjukt många scener från den här som många efterföljare har tagit del av, den här har verkligen inspirererat väldigt många och det gör att varje scen blir extrarolig att se. Måste förövrigt hålla med om koreografin, underbart är bara förnamnet!
jfouckt
2007-01-27
Mycket trevlig kungfu-rulle med fantasifull och snygg kampsports koreografi.
eatfrog
2005-05-26
Sanslöst bra fightingscener. Bland en av mina favoriter nånsin när det gäller asiatisk action. Koreografin sitter som handsken, och även fast berättartekniken är svag och det finns inget direkt manus att arbeta med så räddar verkligen skådespelarna filmen med sin kyliga och påhittiga stil när det väl blir slagsmål.