Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Wave Breakers


1970-talets Australien. Bröderna Andy och Jimmy Kelly har en enda passion; att surfa på de största vågorna. De investerar sina hjärtan i brädorna och startar världens första surfbolag. Men de rör sig konstant i farliga miljöer ? och allt de byggt upp kan på ett ögonblick raseras. Detta är den verklighetsbaserade storyn om de legendariska surfmogulerna Kelly och en berättelse om passion, lojalitet, besatthet och mod.


Originaltitel Drift
Regissör Ben Nott, Morgan O\'Neill
Manus Morgan O\'Neill
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Myles Pollard, Xavier Samuel, Sam Worthington, Lesley-Ann Brandt, Robyn Malcolm, Aaron Glenane, Maurie Ogden, Steve Bastoni, Mike Duncan, Greg McNeill, Andy King, Craig Mathieson, Sean Keenan, Kai Arbuckle, Harrison Buckland-Crook
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 102821

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Teodor
2015-08-18
Bra! Helt ok story, bra kamera och ljud. Ingen skådis som sticker ut.
Zebulonm
2015-02-13
Sköna surfbilder men lite seg till o från...
need_sleep
2014-04-21
Nja, inget speciellt men den lyckas kravla sig upp till en svag 3:a.
HansMoleman
2013-08-03
Helt okej.

2013-07-24
Kändes ganska blek. 4 av 10.
Spidde
2013-06-09
Gillar man surfing och 70-tal gillar man också den här filmen. Den påminner rätt mycket om Lords of Dogtown (som ju är ganska grym) och det finns egentligen inget här som man inte sett tidigare. Men skådespelarna är hyfsade, soundtracket trevligt, liksom miljöerna, och fotot är riktigt bra. Många fina vågor, helt klart. Tycker man att detta låter kul och passande kommer man ha det trevligt med den här filmen, annars kan man gott hoppa över den. Stabil trea.
Skez
2013-06-05
Den var väl okej. Hade det varit vilken annan tidsepok som helst hade den fått en 2a av mig men det är 70-talet och det älskar jag! Storyn kändes rätt rörig och händelsefattig emellanåt. Musikvalen var rätt konstiga också, många låtar som passade in medan andra är nya låtar men dock inget som är Helt konstigt, det passar in oftast. Vissa bastrummor var uppenbarligen från trummaskiner som kom några år senare. Skådespelarinsatserna tyckte jag var okej, hade kunnat vara bättre men även sämre.