2.4
2.4
Drunkboat
Den uttråkade tonåringen Abe planerar att införskaffa en båt och lämna sitt trista liv i Chicago för gott. Ännu en förlorad son är dock det sista hans mamma behöver. Men när hans nedsupne morbror dyker upp från ingenstans ser Abe en oväntad chans att förverkliga drömmen. Historien som följer kommer dock att handla om mycket mer än gamla båtar...

Originaltitel | Drunkboat |
Regissör | Bob Meyer |
Manus | Bob Meyer, Randy Buescher |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Dana Delany, John Goodman, Zach Gray, John Malkovich, Jim Ortlieb, Skipp Sudduth, Brian Deneen, Rae Gray, Steve Haggard, Elizabeth Hipwell, Aaron Benjamin Miller, Bryce Pegelow, Jacob Zachar |
Jag måste ha mognat eller chanserat. Gillade inte den här för några år sedan Gör det nu! 3+/4-
Jag blev så chockad av hur dålig den var så jag kan inte ge den en etta, den gav ju mig ändå något! Det jag gillade var Danas min i slutet.
Rejält udda karaktärer (alla utom en, egentligen), bra skådespeleri, och obehaglig stämning rätt igenom, men jag tappar intresset emellanåt.
Skitfilm som inte gav mig något. Höll på att sätta en etta, men ett par hyfsade scener och det faktum att John Malkovich är med gör att bottenbetyget undviks.