2.2

Analysera ännu mera

Den neurotiske maffioson Paul Vitti har återvänt till fängelset och kommer att behöva massor av terapi när han släpps ut. Naturligtvis så vänder han sig återigen till Dr. Ben Sobel. Men han finner att även den gode doktorn själv är i stort behov av hjälp eftersom han har ärvt familjepraktiken och ovanpå det - en stor dos stress.

Originaltitel Analyze That
Alternativ titel Du går mig på nerverna... - Analysera ännu mera!, Analyze That - Back in Therapy, Analyze This 2
Regissör Harold Ramis
Manus Harold Ramis, Peter Steinfeld, Peter Tolan
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Billy Crystal, Robert De Niro, Lisa Kudrow, Cathy Moriarty, Joe Viterelli, Joey Diaz, Jerome Le Page, Joseph Bono, Brian Rogalski, Thomas Rosales Jr, Ted Neustadt, Kyle Sabihy, Rebecca Schull, Anthony LaPaglia, DonnaMarie Recco, Pat Cooper, Joyce Brothers, James Biberi, Callie Thorne, Firdous Bamji, John Finn, David Fonteno, Sylvia Kauders

Skapad 2019-11-13 av Loomis
I vanlig ordning när något blir succé så tar det inte lång tid innan en uppföljare brukar komma. 4 år efter ”Analysera mera” kommer dess uppföljare. Båda huvudrollerna spelas återigen av D...   Läs mer »

2014-10-26
Liksom de flesta uppföljare så ger denna inte mycket nytt och blir bara en upprepning men sämre. 2+
ClintanTheKing
2013-11-30
En bra komedi och helt okej uppföljare där De Niro och Crystal på det stora hela följer upp sina prestationer.
PeterTheW
2013-03-06
Waste of fucking time. Ettan är underbar, det är bar tråkigt.
AddeColciago
2012-07-19
Till en början roligare än första filmen, sen byter den skepnad och blir en ordinär heistfilm. Oinspirerat.
Xenox
2012-07-15
Smårolig film.

2011-09-25
Nej detta är inte en speciellt bra film. Men den är underhållande och De Niro är underbar.
ziferN
2010-09-26
Riktig rolig och underhållande uppföljare som gav mig många skratt. Denna fungerade väldigt bra faktiskt men denna var inte lika bra som ettan. De Niro är som vanligt riktigt bra. Man kan inget annat än älska Billy Crystals karaktär och De Niros repliker, otroligt bra personkemi som i ettan. Riktig bra tidsfördriv och underhållning. Stark 3a!
PajoB
2010-01-30
Mycket bättre än ettan!
LeoEntourage
2009-10-10
den är helt okej alltså, jag skrattar åt Crystals neurotiska karaktär.
Draindemon
2009-09-28