Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Dublin


Daoud är i ett limbo han försöker att bryta. Han kan inte åka tillbaka till Somalia och han utvisas från det ena europeiska landet till det andra. Han är en "Dublin-fall". Daoud anklagas för att ljuga om sin ålder. Han har nästan gett upp. Filmen skildrar hans tid i Sverige.


Originaltitel Dublin
Regissör David Aronowitsch
Manus David Aronowitsch, Sharmarke Binyusyuf
Genre 2010-tal, Kortfilm, Drama
Skådespelare Ahmed Obsiye, Eva Melander, Per Burell, Mirja Burlin, Leila Haji, Pierre Tafvelin, Josefin Ankarberg, Mohamoud Saeed Timawayne, Zaki Bagheri, Ahmed Abdullahi, Mohammed Ahmed, Marcus Höger, Reza Jafari
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 97456

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


uncle_funk
2012-11-13
Kortfilm: Filmen är baserad på en verklig person, personen i fråga spelar till och med sig själv i filmen, det kommer en dokumentär med titeln "Jag är Dublin".
MERisen
2012-07-06
Trovärdig, tar upp ett väldigt viktigt ämne att belysa. Tycker inte alls att den är händelsefattig eller ointressant, men hade gärna sett en hel serie (även om lite av poängen ligger i att det är en liten inblick i en stor historia).
Kortfilm
2012-07-06
Känns som en väldigt typisk dokumentär, trots att det inte är en dokumentär. Problemet är att det blir väldigt händelsefattigt, ointressant och allvarsamt. Nej, jag föredrar helt klart Det nya landet.