Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Dude, Where's My Car?


Jesse och Chester, två inte alltför smarta, partyglada grabbar vaknar upp efter den bästa natten i sina liv. Tyvärr kommer de inte ihåg någonting. Inte ens var de ställde bilen. De enda ledtrådar de har är tändstickor från Kitty Kat strippklubb och hela frysen full med efterrätter. Så grabbarna har bara en sak att göra: att återskapa vad de gjorde kvällen innan (och med vem) för att hitta bilen. Vad de inte vet är att detta kommer att bli världens tripp med utomjordiska brudar och mordiska norrmän.


Originaltitel Dude, Where's My Car?
Regissör Danny Leiner
Manus Philip Stark
Genre Komedi, Action, Science Fiction, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Seann William Scott, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Marla Sokoloff, Kristy Swanson, David Herman, Hal Sparks, Charlie O'Connell, John Toles-Bey, Bob Clendenin, Mary Lynn Rajskub, Kevin Christy, Kristoffer Ryan Winters, Keone Young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17259
Filmnummer 2048

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-14
Riktigt jävla usel film!!!
Sunken25
2016-12-21
Var bättre förr och har inte åldrats så väl, men fortfarande sevärd. Den är lite för mycket även för mig.
Stygga-Vargen
2016-08-06
Då rakt inget mästerverk - långt ifrån - och den är faktiskt ganska överdriven. I övrigt en rolig och underhållande komedi.
gjoob
2016-07-30
Den värsta formen av stoner-humor, vilket inte säger lite.
deswhip
2016-07-24
Sjukt roligt trams! Varning! Det finns många tråkmånsar där ute som inte begriper den här humorn...
Dicken96
2015-09-12
Inte min typ av humor, men helt okej komedi.
Krille80
2014-12-30
Denna film kom när jag var 20 år och jag föll stenhårt för humorn. Det är löjligt men både Seann William Scott och Ashton Kutcher är så sköna i sina roller att jag har återvänt under dessa 10+ år flera gånger. En skön film som på något sätt säger mig att jag aldrig fullt ut kommer bli vuxen.

2014-10-14
Solidus skriver det bra. Min IQ sjönk också under den här sittningen. Jag har förtvivlat svårt för Ashton Kutcher. Den här filmen har blivit till trots att det inte fanns något underlag att göra film på. Man skrattar kanske till nån gång, men det är ju som sagt för att man blivit dum(mare) av att se detta.
Ful_fisk
2014-07-06
En gång i tiden var detta min absoluta favoritfilm. Det känns jävligt avlägset. Men det finns absolut förklarliga skäl till varför detta är den film jag sett flest gånger i livet. Den är helt enkelt riktigt rolig! Det är väl lite töntigt och lite väl många grabbiga tutt-skämt, men nog fan skrattar man åt dumheterna. Alla som hyllar Baksmällan-filmerna bör känna till att Baksmällan bara är en blek kopia av Dude, where's my car. Absolut en sevärd kultrulle.
bubbalasse
2014-02-06
Det här är en klassiker!
Visa äldre kommentarer »