nya casino utan svensk licens

Dumb Money

Den verkliga historien om hur vanliga människor blev rika genom att satsa pengar på aktier i spelbutikskedjan GameStop. Aktieanalytikern Keith Gill satsade sitt livs besparingar och postade om det på nätet, vilket skapade en rörelse som vände upp och ner på Wall Street, åtminstone för en stund.

BarryHero
2024-12-26
Ingen fantastisk film kanske, men var otroligt underhållande hela vägen, och Paul Dano (som jag nyligen såg i The Fabelmans) är fenomenal som DFV/Roaring Kitty. Jag minns mycket väl Gamestop-galenskaperna under tidiga 2021 (där jag för övrigt gick in alldeles för sent och sålde av med några tusen kronors förlust - en bra hemläxa) och filmen fångar på ett bra sätt stämningen som rådde då.
Olof_Gronlund
2024-12-22
Svår film att betygsätta när den baseras på en verklig story och skådespelarna inte behöver spela några speciellt svåra roller. Skön story som man minns helt enkelt, svårt att sätta högre eller lägre än en 3a, jag tycker man är point på ämnet och inte driver iväg med annat dravel.
Rune2000
2024-12-18
Underhållande berättelse som försöker att förenkla händelseförloppet och undviker de tekniska detaljerna. Filmen har en imponerade ensemble av skådisar som lyckas att förmedla handlingen på ett spännande och underhållande sätt. Men i slutändan är det en kortfattad version av de faktiska händelserna.
Engravadlax
2024-02-22
Det är inte en dåligt gjord film, den är småkul mest för att flera av de medverkande är naturligt roliga skådisar, redigeringen är effektiv och Paul Dano är som vanligt väldigt bra, men handlingen känns väldigt lågupplöst.
PeterTheW
2023-12-23
Helt okej. Bitvis småkul och intressant men ofta mest lite platt och högljudd.
HerrNenne
2023-12-07
Bra och kul film, även om det blir lite platt. Svårt att släppa hur förenklat och över det blir. Jippie. Äntligen är aktiemarknaden fixad och alla inblandade fattiga privatpersoner blev rika på de rikas bekostnad. Eller nä så blev det ju inte förstås.
Jockflake
2023-12-05
Helt Ok, småkul med godkända insatser. Men hade nog hellre sett en normal film, en välskriven dramatisering hade gjort sig bättre.