Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Dune Warriors


Postapokalyptisk film som utspelar sig i ett Kalifornien som lider av vattenbrist. En by som har mycket vatten trakasseras av banditer och en kvinna ger sig ut för att finna legosoldater som kan försvara byn. Manus bygger på De sju samurajerna.


Originaltitel Dune Warriors
Regissör Cirio H Santiago
Manus Thomas McKelvey Cleaver
Genre 90-tal, Action, Äventyr, Science Fiction
Skådespelare David Carradine, Luke Askew, Rick Hill, Jillian McWhirter, Blake Boyd, Val Garay, Joseph Zucchero, Bon Vibar, Henry Strzalkowski, Dante Varona, Maria Isabel Lopez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 27744

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2022-10-24
Lite standard postapokalyps på denna.
ItalyErik
2022-09-21
Ytterligare en post-apokalyptisk Mad Max-kopia av Cirio H Santiago. Hygglig action, men 1990 var genrens storhetstid definitivt förbi. Filmen har sina stunder men känns rätt oinspirerad. Men David Carradine är mycket bra som ensam hämnare.
Bumbi78
2015-08-15
Sentida post-apocalypse av mäster Santiago. Alla de vanliga ingredienserna inkl David carradine vars kämpande med sin alkoholism märks av rätt tydligt. Pangpang, ombyggda fordon och ökenmiljöer som sig bör, men kulisserna är allt väldigt ostadiga emellanåt. Underhållande skit om man gillar denna subgenre.
Gordyal
2012-06-05
Mil ifrån Wheels of Fire - absolut en besvikelse. (6-/15)
paninaro
2010-02-13
En sak som man kan fundera på i samband med postapokalyptiska filmer är varför motorsport ofta är folknöjet nummer ett. Är det inte dueller till döden i modifierade bilar så är det, som i den här filmen, tornerspel på motorcyklar. Eftersom det råder brist på det mesta och bränsle rimligen inte borde vara något undantag, så kan man fråga sig varför det är så. Hur som helst, förutom detta inslag samt förekomsten av det konstiga dvärggänget så är det inte så mycket som lyser postapokalyps av den här rullen. Det är mest lite random grejer och väldigt random val av vapen. Bäst är nog ändå skurkens bruksare till henchman, vilken lirare.
karlmats
2010-02-02
Postapokalyps i all ära men det här var misstänkt likt ett random pissland nånstans långt borta, men när man tänker efter är det väl i princip så det skulle se ut efter armageddon så man ska väl inte klaga kanske. David Carradine är ju iaf skön som vitskrudad zenmästare och allt känns lite sådär härligt billigt som man börjar vänja sig vid. Baddingarnas hantlangare, som för övrigt var väldigt lik Doktor Phils gruvarbetande bror, var nog bäst i filmen med sina skrän. Annars var det lite naket, nån snygg tjej, en hel del dödande och Rick Hill den gamle Deathstalkern. Roligt att striderna består av så vitt skilda vapen som bazookas, handgranater, maskingevär, svärd, dolkar, pilbågar, knölpåkar och högafflar. Man kan ju tycka att killen med högaffeln måste känna sig ganska lurad när han ser vad de andra fick att leka med? Å andra sidan skiter de ju i att plocka upp bättre vapen från de döda så de får väl skylla sig själva när de får bita i gräset. Överlag en rätt dum och osammanhängande film utan något större charmvärde vilket resulterar i en stabil 2a.
Bomkia
2008-09-06
Lågbudget så det förslår, men helt ok action när de väl kommer igång + lite naket. En duglig b-film helt enkelt. 2a.
Snabbdist
2005-04-22
se den för fan