Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Duplex - Drömhus med förhinder


Komedi om paret som hittar sin drömlägenhet, med bara en liten hake, den gamla damen som bor i våningen ovanför. Med avsedd tydlighet visar hon snart sina nya grannar vad det kostar att bo i sin drömvåning.


Originaltitel Duplex
Alternativ titel Our House
Regissör Danny DeVito
Manus Larry Doyle
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Drew Barrymore, Ben Stiller, Robert Wisdom, Swoosie Kurtz, Justin Theroux, Harvey Fierstein, James Remar, Maya Rudolph, Amber Valletta, Wallace Shawn, Tim Maculan, Michelle Krusiec, Eileen Essell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2074
Filmnummer 8419

Recensioner

Skapad 2019-12-12 av Luvi
Igår kväll stoppade jag in den här filmen i min videobandspelare med hopp om att det skulle bli några trevliga och roliga 97 minuter. Jag satte mig tillrätta i stolen och började titta. Filmen b...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2019-01-03
Stark etta!
picklessmulan
2017-09-03
Detta måste vara en av Stillers sämsta filmer. Riktigt dålig
Stygga-Vargen
2016-10-28
Rolig och underhållande film med bra skådespelare.
marleey
2014-08-22
Svag film som inte lockade till många skratt. Det är en komedi, men det kändes som något annat trots allt fjantande om en pullande tant som fiser och matar sin fågel med mat hon tuggar först. Filmen känns tragisk, vilket hade kunnat bli bra. En tragisk och mörk komedi där ett ungt par försöker ha ihjäl sin minst sagt jobbiga tant till granne hade varit roligt utan massa fjantiga underbältet skämt och ramla och slå sig humor. Hade definitivt varit mer intressant än detta. Plus för slutet som är en fullpoängare, synd då resten av filmen är mer eller mindre dynga. Även plus för Eileen Essell som är klockren med sin irländska dialekt.
Larsson4
2014-01-28
sjukt jobbig tant! Tråkig och dålig film rakt igenom. Förutom slutet som faktiskt var bra! men ändå inte mer än en etta...
annihilat0r
2013-12-31
I "Duplex" får Ben Stiller och Drew Barrymore väldiga problem med en hyresgäst som kommer på köpet till sitt nya hus. Det är en äldre dam med en papegoja. Man kan utan problem påstå att det är en löjeväckande tramsig film som egentligen bör underkännas. Men i slutet dyker en ganska fiffig – och för mig helt oväntad – twist upp som ger en tyngd åt hela berättelsens trovärdighet. Dock är detta en sådan film som man endast bör se en gång i sitt liv. För att inte tappa sitt eget förstånd om sitt eget sinnestillstånd.
lancell
2013-01-02
Borde ha lärt mig att inte se komedier med Ben Stiller.
peu-depeu
2012-12-27
REN SKIT.
Hengman
2012-12-27
Ännu en i mängden av väldigt pinsamma och dåliga komedier.
Morwenna
2012-06-27
Flyter i samma tempo genom hela filmen. En film att se och se'n glömma. Slutet har väl en lite annorlunda twist kanske.
Visa äldre kommentarer »