Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Duri a morire


En ung man, Martin, som påstår sig vara legosoldat, dyker upp i ett litet afrikanskt land och tar värvning i armén där. Han drillas stenhårt av den sadistiske major Haggerty och skickas sedan ut på många spännande och farliga uppdrag i djungeln och på savannen. Snart står det klart att Martin egentligen är på jakt efter en mördare, som är värd en miljon dollar, död eller levande.


Originaltitel Duri a morire
Alternativ titel Tough to Kill
Regissör Joe D'Amato
Manus Joe D'Amato, Sergio Donati, Giuseppe Zaccariello
Genre Action, Krig, 70-tal
Skådespelare Luc Merenda, Arne Elsholtz, Alessandro Haber, Percy Hogan, Donald O'Brien, Wolfango Soldati, Lorenza Rodriguez, Laurence Stark, Piero Vida
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 38775

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sangraal
2013-08-08
Riktigt bra. Ett minnesvärt soundtrack hade mycket väl kunnat höja detta till en fyra!
Bumbi78
2011-11-15
Nu såg jag en dvd av skamligt dålig kvalité, men detta var ändå inte mycket att ha. Mycket gapande och inte så mycket skjutande som den gärna ger sken av. Det mest "underhållande" var faktiskt alla de smaklösa rasistiska skämten, det säger en del. Detta måste vara Luc Merendas sämsta film.

2010-08-09
Godkänd "djungelaction" med sparsamt laddade scener. Lite machoguys, ett osmakligt rasistiskt skämt och sen är filmen igång. Hade gärna sett mer action.. men tillräckligt underhållande för att jag skulle hålla mig vaken.
Kalkonhönan
2007-12-16
Schyst Mattei-inspirerad djungelraffell.