1.5

Dykaren

En drunknande kvinna räddas i sista sekund ur det iskalla vattnet av Arne och hans besättning. Några timmar efter att de kommit i land är hon spårlöst försvunnen. Efter sig lämnar hon bara frågetecken. Vem var hon egentligen? Frågorna blir allt fler när en man med koppling till den östeuropeiska maffian dyker upp och vill veta var kvinnan är. Plötsligt blir Arne indragen i en hetsjakt där lögner, våld och mord avlöser varandra i sökandet efter kvinnan.

Originaltitel Dykaren
Alternativ titel The DiverSalvationBaltic Sea
Regissör Erik Gustavson
Manus Stefan Sauk, Mats Berglund, Gerald Wilson
Genre Thriller, 2000-tal
Skådespelare Stefan Sauk, Alexander Skarsgård, Izabella Scorupco, Klaus Maria Brandauer, Leif Andrée, Keve Hjelm, Tomas von Brömssen, Bjørn Floberg, Aleksandr Domogarov, Jon Øigarden, Jarmo Mäkinen, Peter Perski, Pernilla Parszyk, Ivan M Petersson, Martin Zetterlund

Bokföringsprogrammet Mineko

StaffanE71
2017-12-24
Nej säger jag bara. Nej. Kalkonernas kalkon. Trams. En 1'a.
Dele
2017-03-13
En riktigt unken kalkonsoppa kokt på stereotyper och schabloner, kryddad med så krystad smygreklam att det rakt upp och ner snarare är en regelrätt parodi på fenomenet.
2014-11-08
Ja, detta är ju skräp och det verkar inte som man har haft större mål än att göra skräp. Nu verkar det ju inte vara så svårt att göra skräp när man gör svensk film men det som är synd är att det är vi skattebetalare som betalar för att andra ska kunna göra skräp som vi ska betala en gång till för att få se.
Xenox
2012-07-20
Så dålig är den faktiskt inte.
Newt
2011-08-03
Värdelös film vars höjdpunkt är Scorupcos sexiga kropp.
GalaxDödaren
2010-07-14
Älskar den helt omotiverade och jättestora Nokia-skylten som står mitt ute i skogen när dom åker bil.
Martin_Sj
2010-04-22
Såg den på bio när den kom. Tyckte inte den var jättebra då, men den funkade.
Maxter
2009-12-05
Verkligen urusel film!!
EvilNed
2009-07-26
Jag har inte sett den, men den är jävligt bra.
FabianBom
2009-04-20