Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Små skandaler


Ljudet av 20-talet har precis lagt sig och fram växer klangen av 30-talet... John Whittaker, en ung engelsman, blir upp över öronen förälskad i Larita, en glamorös amerikansk kvinna, och paret gifter sig på en gång. Men när de anländer till Johns familjehem får hans mor en omedelbar motvilja mot sin svärdotter och en viljornas strid utbryter. Mrs. Whittaker manipulerar familjen och försöker på alla sätt slå undan benen för Larita medan Larita själv lyckas behålla sitt lugn. Men hur Larita än beter sig lyckas Mrs. Whittaker påverka sin son och Larita inser att hon riskerar att förlora Johns kärlek.


Originaltitel Easy Virtue
Regissör Stephan Elliott
Manus Stephan Elliott, Sheridan Jobbins
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kimberley Nixon, Katherine Parkinson, Kris Marshall, Christian Brassington, Charlotte Riley, Jim McManus, Pip Torrens
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 486
Filmnummer 63943

Recensioner

Skapad 2019-11-28 av wst
John Whittaker (Ben Barnes), en ung engelsman, blir otroligt förälskad när han för första gången lägger blicken på Larita (Jessica Biel), en glamorös amerikansk kvinna, och paret gifter sig k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Penny_lane
Jag såg Små Skandaler igår, eller Easy Virtue som den heter på Engelska, en replik de säger i filmen. Första intrycket är att det är en jäkligt snygg film, att Jessica Biel är jäkligt snygg...   Läs mer »

Kommentarer


mammene
2014-02-23
En klang av brittiskt 30-tal och Colin Firth är aldrig fel. inte en film att ta på så stort allvar men så pass underhållande så det räcker för en svag trea.
okidoki
2014-02-23
Trettiotal och ett engelskt storgods med tillhörande aktiviteter förhöjer en annars ointressant film. Mer drama en komedi. De unga tu var verkliga bleknosar.
Gigi1943
2014-02-16
Absolut en trivsam komedi (och jag som inte gillar komedier egentligen), tidsandan och miljöerna är så fantastiska, jag njöt verkligen.
oloflundqvist
2014-02-08
Outhärdligt överspel.
Luene
2014-01-10
Tiden, miljöerna, kostymerna, och musiken, alla bra saker. Filmen hade en story men tyckte det blev på tok för tunn. Efter en timma blev scenerna tjatiga och krystiga. Dock är detta en helt okej film att se, med tanke på skådespelarna. Colin Firth och Kimberly Nixon är riktigt lovande.
johannorlund
2012-08-07
Trevlig historia med fantastiska skådespelare!
kimpah
2012-01-21
På gränsen mot en fyra i betyg. Den var väldigt trevlig att se på och inte särskilt förutsägbar.
MaraJade
2011-10-28
Trivsam komedi. Colin Firth stjäl varje scen han är med i! Jessica Biel kändes dock en aning malplacerad, det hade varit trevligare med en annan skådespelerska i den rollen, en bättre!
LuxLisbon2
2011-09-23
Innehåller 7 av mina 20 favoritteman: bitterhet, cynism, divor, skönhet, äldre kvinna + yngre man, ytlighet samt glamour. Ben Barnes/ John är sublim.
Robodan
2010-12-30
För mig är det nog precis tvärtom. Filmens styrka ligger i de tvära kasten mellan skruvad humor och stelt allvar.
Visa äldre kommentarer »