Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Echelon Conspiracy


Mystiska sms lovar en ung amerikansk ingenjör rikedomar, för att sedan göra honom till målet för en dödlig internationell sammansvärjning. Agenter jagar honom över hela jordklotet, medans en person i regeringen med mycket makt följer en mystisk agenda som hotar världens stabilitet.


Originaltitel Echelon Conspiracy
Alternativ titel The Gift
Regissör Greg Marcks
Manus Kevin Elders, Michael Nitsberg
Genre Action, 2000-tal
Skådespelare Martin Sheen, Ving Rhames, Jonathan Pryce, Edward Burns, Shane West, Jurij Kutsenko, Steven Elder, Amara Zaragoza, Sergej Gubanov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 908
Filmnummer 71427

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kexchokladet
2016-11-04
En del bra skådisar som har förirrat sig i denna halvljumma "har gjorts innan soppa"
Count_Duckula
2015-04-22
Ett par underhållande ögonblick är tyvärr inte tillräckligt för att rädda denna från totalt magplask. Länge sedan jag såg Diamond Dog någonstans dock... :)
Krille80
2015-01-05
Trots en drös med mindre smickrande omdömen om denna film så gav jag den ändå en chans då filmens handling och skådespelare intresserade mig. Tyvärr blev jag besviken för trots att den har sina stunder av underhållning är produktionen i alla sina delar svaga vilket gör att det inte finns en chans att jag kan ge denna film ett godkänt betyg. 2-
Caziopeia
2014-07-23
Okej film, men inte mer. Intressant början men sedan blir det lite 80-talskänsla över den.
Anakin_84
2014-02-28
Duger att kolla på men...kunde ha gjorts bättre. Kan sträcka mig till en stark tvåa.
Grillo
2013-12-31
Helt duglig film som är småtrevlig men så mycket sämre och tråkigare än Eagle-Eye som kom året innan med i princip samma historia. Sedan verkar det inte ha någon anledning att vara i Prag mer än för att få ner produktionskostnaden, men ändå kul att se filmer som utspelar sig på lite mer udda platser. Harfords kommentar nedan är inkorrekt eftersom det är en amerikansk produktion. Inspelningsplatserna avgör inte produktionslandet. En av höjdpunkterna var biljakten med en gul Renault Kangoo i huvudrollen, mest för att det påminde mig om min tid på Posten och det absurda i situationen...
Harford
2013-09-04
Bulgarisk-tjeckisk-rysk film som låtas vara amerikansk. Flera kända skådespelare, men uruselt manus, hemsk regi och dåligt skådespeleri. Den känns på några ställen som en sämre kopia av Wargames (1983). En genomusel film helt enkelt. Men det är alltid några som luras att köpa skiten.
Bumbi78
2013-03-17
Med hjälp av några hyfsat stora namn och lite actionscener ville nog regissören skapa en hitech-thriller som spänner över hela världen. Och visst hinns det med ett och annat resmål på vägen, men den känns ändå väldigt undermålig och framförallt väldigt förutsägbar.
Djason
2013-03-11
Börjar intressant men avslutas i ett enda stort jaha. Skådisarna övertyger inte heller direkt inte ens Martin Sheen.
Robkiller
2013-02-27
Mystiska SMS skickas till personer som sedan dör under ovanliga omständigheter. Övervakningssystemet Echelon verkar vara inblandat. Tråkig film om problemen med övervakningssamhället och vad det kan orsaka. Skådespelarna är inte trovärdiga och handlingen blir aldrig intressant. Även om temat närmast för tankarna till "skynet" så var det här totalt sett rätt så uselt, trots att ämnet i sig är underhållande.
Visa äldre kommentarer »