Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Ecstasy


En mörk, romantisk komedi baserad på Irvine Welshs bok med samma namn. En uppföljare till Trainspotting med andra karaktärer, men som precis som i föregångaren skildrar en grupp unga vuxna och deras lek/kamp med droger.


Originaltitel Irvine Welsh's Ecstasy
Regissör Rob Heydon
Manus Rob Heydon, Ben Tucker
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Adam Sinclair, Kristin Kreuk, Billy Boyd, Carlo Rota, Keram Malicki-Sànchez, Natalie Brown, Ashley Pover, Olivia Andrup
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 79
Filmnummer 91488

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


svältaren
2023-01-10
En film så intetsägande att det är omöjligt att se den utan att börja göra andra saker samtidigt.
Smultronsylt
2016-09-07
Den här var riktigt, riktigt dålig. Den påminner inte om Trainspotting öht och bara det att introt är same old som alla andra liknande filmer idag får mig att må illa. Svar 1:a för det luktar lite kalkon.
KyLLo
2016-04-06
Mycket äckel och elände som jag gärna hade varit utan. Handlingsbeskrivningen känns snedvriden. Welsh har visserligen skrivit förlagorna till både den här och Trainspotting. Däremot hittar jag ingenting vare sig på officiella webbplatsen, IMDb eller engelskspråkiga Wikipedia om att det här skulle vara en uppföljare till Trainspotting ("med andra karaktärer"). På officiella webbplatsen står det i korta ordalag "baserad på en bok av författaren till Trainspotting", vilket är ett marknadsföringsknep.
CinemaStrange
2015-12-14
Den här är på inget sett lik trainspotting ett skämt i jämförelse!
altemark
2013-08-27
Det märks att det varit minst 3-4 rewrites (eller 3-4 manusförfattare) involverade. Den försöker vara många filmer samtidigt, men är egentligen bara bra på en - den mörka romantiska komedin. En gangsterfilm är den sannerligen inte. Hade man utelämnat den helt otrovärdiga avvecklingen av Hotet i en kort scen hade det varit en svag 3:a. Ändå har den något eget tilldragande i sig. Men det finns knappast något kvar av Welshs bok i själva filmen.
riduzh
2012-09-12
Inte alls lika bra som Trainspotting. Sevärd, men om man sett Trainspotting så blir man nog mest irriterad på den här filmen bara.
XJR
2012-09-12
En udda film, om en kille som slits mellan den grå vardagen, en aldrig sörjande och drickande far, det lockade drogruset och otäcka knarktyper. Självklart dyker det plötsligt upp en ny tjej, som inte är som de andra som snurrar runt i gänget, spelad av undersköna Kristin Kreuk. Även hon döljer saker, vilket berörs flyktigt. Filmen en är lite långsam (rättare sagt: ojämnt tempo), men ändå väcker den intresse, man vill ju veta hur det går för Lloyd, som spelas utmärkt av Sinclair. Fotot är vackert, med många fina bilder från Edinburgh. Jag sätter en 3.
Ghostface
2012-09-11
Enkel kopia på bättre filmer samtidigt är det något tilldragande över fotot och soundtracket i filmen.
The_EyE
2012-08-30
Se Trainspotting istället.