2.4

Eden Log

Tolbiac vaknar upp i en mörk grotta utan att minnas vad som hänt honom. Bredvid honom ligger en död man. Det dröjer inte lång tid innan Tolbiac inser att han måste kämpa mot både sin egen rädsla och diverse övernaturliga, oförklarliga ting för att finna en väg ut, tillbaka till friheten.

Originaltitel Eden Log
Alternativ titel Rezo Zero
Regissör Franck Vestiel
Manus Franck Verstiel, Pierre Bordage
Genre 2000-tal, Skräck, Mysterium, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Clovis Cornillac, Vimala Pons, Zohar Wexler, Sifan Shao, Arben Bajraktaraj, Abdelkader Dahou, Gabriella Wright

TheHorrorfan
2014-02-09
Väldigt mörk och dyster. Filmen tar aldrig tag i en gör en intresserad.
GinNTonic
2013-06-12
Ful, tråkig, pretentiös, töntig och fullkomligt värdelös. Strobeeffekter används i halva filmen och man ser inte vad som händer.
linkan1982
2013-04-20
Åh herregud. Första tio minuterna var rätt lovande. Sen började "skådespelarna" prata och "agera".... jag spydde. Se ALDRIG denna film
precineadd
2012-07-15
konstlöst självupptaget skräp
Gröne_Orm
2012-06-28
Oväntat bra sci-fi.
gruso
2012-02-19
Denna var mysig. Påminner lite om datorspelet Half-life eller musik av Front line assembly.

2011-10-04
Jag undrar om jag tolkade filmen och slutet rätt. Hahaha, ganska förvirrande.
PeterTheW
2010-10-25
Rätt monoton och seg, men samtidgt ganska häftig. Descent meets Panrodum meets Alien meets massa annat.
Kriffot
2010-10-01
Rörig och förvirrande handling, men snygga miljöer. Kunde ju helt klart ha varit lite kortare.
misslonely
2010-09-12
tyvärr askass! men ashäftiga miljöer!!!