Elaka Rune & Sune 4 - Domedagen

Elaka Rune och Sune är tillbaka för att återigen leverera icke politiskt korrekt humor. Denna gång är det både feminister och nazister som Stig Heil som råkar ut för elaka Rune och Sune.

Originaltitel Elaka Rune & Sune 4 - Domedagen
Alternativ titel Elaka Rune & Sune 4
Regissör Johannes Pinter, Sven-Erik Olsson
Manus Sven-Erik Olsson
Genre 2000-tal, Komedi
Skådespelare Sven-Erik Olsson, Richard Holm, Mike Beck, Nicolas Debot, Linda Hedihn, Albert Avramovic, Emma Gray, Micke Engström, Tony Johansson, Johannes Pinter

Skapad 2009-12-31 av Docklands
Ibland så stöter man på en film som har en titeln som bara den får en att känna ett starkt behov av att införskaffa den. Den här filmen var en sådan film för mig i alla fall. Jag visste att d...   Läs mer »

JimCarrey
2013-02-12
Väldigt före sin tid.
Greigh
2011-08-20
Hehe, tyckte att detta var riktigt kul för några år sedan. Men efter en återblick så blev det rätt uttjatat. Jag tycker att den 3:e delen "De Förbjudna Kapitlet" är bäst i serien. Har även hört från SEO att en 5:e del ligger i tankarna. Får se hur det blir med de ;).
dudson
2010-03-19
Ja oj oj Va politiskt -Inkorekt och Härligt! Det här måste man bara Älska! Skoj-Skoj..=)
Eldritch
2009-06-25
Hehe, den här har jag ju sett. Ganska röten faktiskt =)
RoseNKnoT
2006-04-21
kan vara mkt rolig på sina ställen men oxå ricktigt äcklig ibland, därav betyg i mitten :P

2006-03-08
Den var inte alls så bra som nummer 2. Riktigt låg och smaklös på sina ställen. Grannen Stig Heil var väl det bästa inslaget och det var inte så roligt.