1.9

Elephant White

En legosoldat gör klart ett jobb i Thailand när han träffar en 14-årig flicka som ger hans liv en ny mening.

Gordyal
2019-04-15
Ungefär som en riktigt kass Fiskmås-film, fast utan Tjocka Farbrorn, med andra ord; outhärdligt. Några actionsekvenser är riktigt coola, och jag brukar normalt sett hellre fria än fälla, men när det rent övergripande är så här provocerande uselt så hjälper det inte. Självklart blir det inte ett dugg bättre av att en film med trafficking är så här sexistisk, samt att vi överöses med buddhistiska visdomsord i parti och minut. (3+/15)
deswhip
2018-02-11
Äkta B-rulle.
KyLLo
2021-08-14
Som helhet inget vidare B-manus och Djimon Hounsous rollfigur är onödigt vresig mest hela tiden. Först trodde jag att filmen skulle bli en plåga att ta sig igenom. Men Bacon och Hounsou är tillräckligt sevärda, och så fort det hettar till höjs kvalitén. Även om det inte är så sympatiskt tycker jag att det finns en charm i att exempelvis vapenhandel framställs som knarkhandel. Jag tycker att kritiken på Filmtipset är överdriven. Kultfilmen Leon är framröstad som liknande film. Förvänta er absolut inte att Elephant White ska vara i klass med Leon, utan se den utan förväntningar. Svag trea.
GinNTonic
2014-10-24
Sämsta elefantfilmen Pinkaew har gjort!
LTT86
2013-12-14
Den här filmen var inte bara dålig, utan mega super ultra dålig. Story var svag, karaktärerna var svagare och action var ännu mer svagare. En till film som jag har svårt att kunna se nåt positiv med den. Så jag säger bara.... det är bäst at undvika filmen. Den är så himla tråkig och bygger inte upp till nånting. Och har en väldig, väldig svag slut.
badpanda1606
2013-04-10
Katastrofalt dålig
Murvel48
2013-03-06
Dålig film som profiterar på och förstör ett viktigt tema. Kunde ändå fått en tvåa om inte den urfåniga twisten hade dragit ner filmen i bottenträsket.
Kautsky
2013-01-08
Först måste jag börja med att säga att det här är en konstig och svårbedömd film. Vet inte om det är kvalitet eller om det är en B-film trots två tunga skådisar. Sedan går jag in här på FT och får bilden ganska klar för mig, det här är tydligen en B-film. FT tror att jag ska ge den en tvåa och snittet här är tydligen en etta! Om jag går efter mina egna kriterier på betygsskalan så får jag nog faktiskt ge den en trea, men det blir en svag sådan. Det är framförallt manuset som fallerar ordentligt och en hel del för många stridsscener med overkliga inslag. Det som gör filmen konstig är nog det att den tar upp ett allvarligt och sorgligt problem men att den väljer actionfilmsvåld som lösningen, om de nu nånsin når en lösning i filmen.

2013-01-02
Kevin Bacon har virkeligen gått ner seg. Hva skjedde?
Godamodern
2012-12-28
Ännu en film som får mig att sucka djupt. Med rätt att döda ... Nej tack!