Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Elle


Anne är journalist på tidningen Elle som gör ett reportage om prostitution bland studenter. När hon konfronteras med de två unga kvinnorna Alicja och Charlotte ställs alla hennes fundamentala värderingar om familj, pengar och sex på prov.


Originaltitel Elles
Regissör Malgorzata Szumowska
Manus Malgorzata Szumowska, Tine Byrckel
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Juliette Binoche, Anaïs Demoustier, Joanna Kulig, Louis-Do de Lencquesaing, Krystyna Janda, Ali Marhyar, François Civil, Pablo Beugnet, Andrzej Chyra, Valérie Dréville, Jean-Louis Coulloc'h, Arthur Moncla, Scali Delpeyrat, Laurence Ragon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 181
Filmnummer 92389

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-06-14
Ett intressant tema som mest mynnar ut i ett ingenting. Binoche är överjävlig och åtminstone en scen är riktigt stark Men helheten är mest ett "Jaha?". (6+/15)
idaho1981
2018-02-25
Välspelat och intressant. Inte tillräckligt stark för att beröra riktigt mycket, men fortfarande tankeväckande.
Albion
2016-02-22
Jag är lite osäker på vad denna film egentligen vill berätta, men jag gillar det inte. En rätt så grov film och även om man blir lite nyfiken på vart det hela ska ta vägen så är det ingen större filmupplevelse. Betyget blir en 2;a
WoodWoman
2015-03-13
Riktigt dalig film! jag skämms over att sett igenom hela. Fruktansvart langsam, langradig ingenting hander. Filmen star helt stilla. Huvudpersonens karaktar ar sa frusrerande irriterande och stressad att jag far ont i hjartat av att titta pa henne. Gillar inte hur dom formedlar detta budskap som forsfram tydligt i slutet.. Gor er sjalva en tjanst, se ej detta skrap!
Poker-Mange
2014-09-28
Börjar lovande och första tredjedelen har utmärkt klippning, bra dialog och Juliette Binoche i storform. Därefter händer i princip ingenting och storyn stampar i samma spår med återupprepningar. Riktigt synd för detta kunde blivit något riktigt bra. Stark tvåa.
mowlie
2013-07-15
Mycket knull, lite manus. Misslyckas totalt att förmedla någon känsla trots uppenbara tafatta försök.
JimCarrey
2013-02-17
Även jag tyckte den kändes ganska realistisk. Tyckte sexscenerna var underbara
Dobegirl
2012-12-30
Nja, något saknades...
Spidde
2012-10-13
Den värsta jävla skit jag sett på mycket länge! Störande dåligt och oväntat pretentiös med många scener som kommer gå till pinsamhetshistorien (The Knife-scenen!). Sexscenerna var verkligen urusla och utfyllnaden emellan kändes väldigt intetsägande. Helt värdelös och en självklart etta.
Ilea
2012-10-08
Den här filmen gör att jag får ännu mer avsmak för mänskligheten än vad jag redan hade innan. Är det ett bra betyg? Förmodligen. Dessvärre tror jag att den speglar verkligen rätt bra.
Visa äldre kommentarer »