Elsa & Fred
" Elsa och Fred " är berättelsen om två personer som i slutet av deras väg framåt i livet, upptäcker att det aldrig är för sent att älska och leva ut sina drömmar.

Originaltitel | Elsa & Fred |
Regissör | Michael Radford |
Manus | Michael John Bell, Anna Pavignano, Michael Radford |
Genre | Komedi, Familjefilm, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Christopher Plummer, Shirley MacLaine, Marcia Gay Harden, James Brolin, Chris Noth, Scott Bakula, George Segal, Jared Gilman, Wendell Pierce, Erika Alexander, Reg Rogers |
Såna här filmer känner jag väl igen. Mest dialog och ointressanta människor. Drömmarna som nämns är på sin höjd att dansa. Resten är romantik, gräl, läkarbesök och allt klyschigt som hör till åldern. Visst budskap om diskriminering mot äldre också. Det är inte underhållande. En kort stund kan jag överleva, men inte i längden.
Nja, kändes lite för mycket tillrättalagd, man visste precis hur det skulle gå och det visste man nog redan innan den började. Är man medveten om det och tar det som en förströelse, så visst går det att titta på. Sedan är det bra att vi får se hur gamlingar kan hitta livet, så att säga.
fin liten kärlekshistoria och lite rolig sådär. maclaine och plummer bär verkligen filmen, och plummer är fortfarande stilig må jag säga.