Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Elsa & Fred


" Elsa och Fred " är berättelsen om två personer som i slutet av deras väg framåt i livet, upptäcker att det aldrig är för sent att älska och leva ut sina drömmar.


Originaltitel Elsa & Fred
Regissör Michael Radford
Manus Michael John Bell, Anna Pavignano, Michael Radford
Genre Komedi, Familjefilm, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Christopher Plummer, Shirley MacLaine, Marcia Gay Harden, James Brolin, Chris Noth, Scott Bakula, George Segal, Jared Gilman, Wendell Pierce, Erika Alexander, Reg Rogers
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 110213

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2021-01-02
Såna här filmer känner jag väl igen. Mest dialog och ointressanta människor. Drömmarna som nämns är på sin höjd att dansa. Resten är romantik, gräl, läkarbesök och allt klyschigt som hör till åldern. Visst budskap om diskriminering mot äldre också. Det är inte underhållande. En kort stund kan jag överleva, men inte i längden.
mammene
2020-12-19
Nja, kändes lite för mycket tillrättalagd, man visste precis hur det skulle gå och det visste man nog redan innan den började. Är man medveten om det och tar det som en förströelse, så visst går det att titta på. Sedan är det bra att vi får se hur gamlingar kan hitta livet, så att säga.
Catwalker
2015-01-01
fin liten kärlekshistoria och lite rolig sådär. maclaine och plummer bär verkligen filmen, och plummer är fortfarande stilig må jag säga.