Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Emergency Kisses


Hela familjen Garrel spelar versioner av sig själva i en film om en filmregissör som vägrar låta sin skådespelande fru spela rollen som baserar sig på henne.


Originaltitel Les baisers de secours
Regissör Philippe Garrel
Manus Philippe Garrel, Marc Cholodenko
Genre 80-tal, Drama
Skådespelare Brigitte Sy, Philippe Garrel, Louis Garrel, Anémone, Maurice Garrel, Valérie Dréville, Aurélien Recoing, Charlotte Clamens, Yvette Etiévant, Jacques Kébadian
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 74793

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KimEkberg
2010-07-05
Det är lite svårt att sätta betyg på det här, för samtidigt som jag tycker om filmen väldigt mycket finns det en distans mellan den och mig som gör att det inte känns helt okej att titta på den. Liksom den trumpna jazzmusiken anstränger sig filmen verkligen för att man ska känna en massa saker, ett vemod. Liksom dess titel försöker den vara så cool när den egentligen bara borde slappna av. Den liksom trycker sig upp i ansiktet, och man bara: "Bort!, Bort!" Synd på så många tjusiga och vackra scener inte utan beröringspunkter med Cassavetes. Men så det här med Cinema också, att alla filmer ska handla om det, sen när blev det nåt intressant? Det är som om jag skulle fylla år och få ett paket, och så i paketet är det ett till paket. Då skulle det krävas en väldigt fin present där inne för att slita blicken från allt jävla omslagspapper. I det här fallet gör det inte riktigt det. Men det är en fin liten film med bra känsla. Hoppas på mer från kommande Garrel, han har det i sig åtminstone.