Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

En dag i livet


Jean Gilkyson är en kvinna vars tur har tagit slut. Desperat försöker hon på alla sätt att ta hand om sin dotter, och tvingas till slut flytta in hos sin svärfar. Men relationen med svärfadern är sedan länge ansträngd. Tillsammans återupptäcker de dock varandra, och lär sig att tiden har en tendens att läka gamla sår.


Originaltitel An Unfinished Life
Regissör Lasse Hallström
Manus Mark Spragg, Virginia Korus Spragg
Genre Drama, Familjefilm, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Lopez, Robert Redford, Morgan Freeman, Josh Lucas, Damian Lewis, Becca Gardner, Camryn Manheim, Lynda Boyd, Rob Hayter, P Lynn Johnson, R Nelson Brown
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1908
Filmnummer 27438

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2019-06-06
Dra ur handbromsen nån gång då, Hallström!
Rai
2018-02-24
Så där, eller?
HerrNenne
2017-07-01
Härligt mysig feel-good. Redford, Freeman, Ranchliv, småstad, nystart. Fint det där.
Gubbkepan
2017-05-07
Helt okej dagsunderhållning.
asasae
2015-01-06
Lasse Hallström kan det där med att göra varma vackra filmer. Och Morgan Freeman är alltid lika mysig. Men filmen får inte mer än betyg godkänd, trots den höga mysfaktorn, för att det händer lite för lite. Den ger inget att minnas, den tar inga sidospår, det finns ingen spänning, ingen energi.
streamond
2014-10-20
Hade lite förväntningar på den här, men blev tyvärr besviken. Den var vacker att titta på, men väldigt tråkig tycker jag. "Feel good" känslan inföll aldrig för mig i den här filmen, jag gillar annars många andra av Lasse Hallströms filmer.
Invertedd
2014-02-22
"Jahapp..."-känslan var påtaglig för min del. Hantverket är inte nödvändigtvis dåligt men väldigt ointressant. Inget som fångar mig.

2013-12-28
En reell feelgood-film från Hallström, helt klart sevärd. Dock är den ganska förutsebar vilket sänker betyget ett snäpp.
spielmitmir
2013-12-28
Verkar som att man antingen hissar eller dissar denna film. För min del blir det hissar! Jag älskar miljöerna och skådespeleriet även om storyn är ganska förutsägbar. Man vill inte att den ska ta slut!
Andreas_
2013-11-29
Väldigt bra "feel good" drama av Lasse Hallström, en av hans bästa filmer utan tvekan. Mycket stämningsfull med vackra Wyoming miljöer, och helt suveräna skådespelare i samtliga roller. Robert Redford och Morgan Freeman är utomordentligt bra, men det är ju ingen överraskning direkt, men det som dock överraskar är hur bra Jennifer Lopez verkligen är, och här visar hon verkligen upp att hon kan agera bättre än sjunga, jag blev väldigt imponerad. Jag blev även glatt överraskad av att Josh Lucas och Damian Lewis gör riktigt bra mindre roller, men som har stor betydelse för handlingen. Manuset är inte något nyskapande utan ganska simpelt egentligen, men allt är så stämningsfullt, välgjort och vackert ändå, så att handlingen är av den lite enklare modellen gör absolut ingenting, för det är en film gjord med mycket stort hjärta och jag kan med gott samvete rekommendera denna till alla som vill se ett välspelat och rörande "feel good" drama. Väldigt bra film som sagt, tummen upp för Hallström, och betyget landar på en stark 4:a.
Visa äldre kommentarer »