3.4
3.4
En uppstoppad hund
En uppstoppad hund är en skröna förlagd i Norrland på 50-60-talet. Där utspelar sig berättelsen om familjerna Cervieng och Ljungh, nattbiträdet på övervåningen och den inneboende adjunkten herr Lampa. Samhället står inför stora förändringar och likaså gör livet för de inblandade. Människor längtar, kärleken blomstrar här och var, men på andra sidan vägen ståtar dårhuset som ett outtalat hot för alla som inte lyckas kontrollera sina känslor.
Originaltitel | En uppstoppad hund |
Regissör | Kristina Humle, Antonia Pyk |
Manus | Staffan Göthe |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Lotta Tejle, Claes Hartelius, Emil Johnsen, Fabian Bernhardson, Cecilia Ljung, Torkel Petersson, Anna Fahlstedt, Nicolette Nirberg, Jonas Karlsson, Liv Mjönes, Ellen Jelinek, Andréas la Chenardière, Emil Wahlin, Inga Ålenius |
Första avsnittet förtjänade en femma, men därefter blev det mest bara tråkigt.
Första avsnittet var bitvis riktigt roligt, andra avsnittet var ett riktigt sömnpiller och tredje avsnittet var väl helt okej.. Väldigt ojämnt och slutbetyget lägger sig på en stark tvåa.
gillade den riktigt mycket
Det tog minst ett halvt avsnitt att vänja sig vid det eländiga skådespelet. Alla här spelar otroligt uselt, och norrländskan skall vi inte ens tala om. Bara det faktum att Torkel Petersson är med får ju en att undra lite. Andra avsnittet var helt outhärdligt dåligt, då visade alla överdrivna karaktärer sina mest irriterande sidor och sprang runt och velade i något som måste ha varit en kuliss till en skog. Men det är en kul samling karaktärer som samsas i en berättelse som spänner över lång tid, vilket gör det på sluttampen blir ganska intressant ändå.
Instämmer helt med föregående skribent!
Jag älskar sånt här och vill se den i repris!
rolig
Blir som DVD,när man ser den i en följd lite seg.
Börjar bra men tappar sedan mot slutet. Dock är det sevärt hela tiden.
Egensinnig nog att få en svag fyra. Har dock lite svårt för att hålla intresset uppe genom nästan tre timmar.