Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Endast det bästa...


Arvtagerskan till Harte imperiet upptäcker att en medlem av familjen försöker ta över allting. Bara hennes lojala chef för säkerheten kan hjälpa hennes att reda upp allting och hjälpa henne behållla sin ställning.


Originaltitel To Be The Best
Regissör Tony Wharmby
Manus Elliott Baker
Genre Drama, Mini-serie, 90-tal
Skådespelare Lindsay Wagner, Christopher Cazenove, Anthony Hopkins, Stephanie Beacham, Stuart Wilson, James Saito, Fiona Fullerton, Gary Cady, David Robb, Julian Fellowes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 23866

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-08-03
Värdelös.
MaraJade
2009-05-27
Om det inte vore för Anthony Hopkins så hade denna miniserie verkligen varit helt värdelös. Endast det bästa... är mycket sämre än de andra två om Emma Harte, mycket för att de bytt bort alla bra skådespelare mot sämre (om man inte nu räknar med Sir Hopkins som som vanligt är lysande) och Shane, Paulas man beter sig lika vidrigt och krävande precis som Jim gjorde i Hold the Dream. Om jag varit Paula hade jag dumpad honom och hållt mig till Jack Figg istället. Förresten vad hände med Paulas två andra barn med Jim? Helt plötsligt hade hon och Shane bara en son tillsammans. Förövrigt så klarar jag inte av Lindsay Wagner, det känns som om hon är med i varje miniserie från 80-talet och början av 90-talet och någon vidare bra skådespelerska är hon inte.