Endless Love

Arbetarsonen David har varit kär i rikemansdottern Jade under hela deras tid på high school. När de ska ta sin examen inser han att det är hans sista chans och bestämmer sig för att göra något åt saken. De två inleder en passionerad ungdomsförälskelse och svävar på moln under sommaren. Jades pappa är dock inte så förtjust i deras begynnande förhållande eftersom det riskerar att komma i vägen för hennes framtidsplaner.

Originaltitel Endless Love
Regissör Shana Feste
Manus Shana Feste, Joshua Safran
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Robert Patrick, Rhys Wakefield, Anna Enger, Dayo Okeniyi, Emma Rigby, Fabianne Therese

Jenziin
2024-01-28
Fotfarande lika bra som första gången jag såg den.
RustyFilm
2022-09-20
Känns som att jag sett det här förut, men en titt i min regissörslogg säger att jag inte sett något av Shana Feste tidigare. Så, jag vet inte. Men hur som helst så är det otroligt klyschigt och man kan förutse varenda skeende i filmen. Men visst finns passion så det räcker och blir över. Detta av amerikansk sort.
mr_magi
2017-08-06
Tyckte den hade en del intressanta inslag trots allt!
2016-10-23
Värdelös!
ulpe01
2015-12-30
Jag brukar ju gilla sånt här mer än jag borde, men den här gången räckte det inte ens till en tvåa i betyg. Klyschigt brukar man få räkna med, men det här var något utöver det vanliga. Stabil etta.

2015-12-29
Hade sett trailern för länge sedan och väntade mig i min enfald en rätt bra film. Fick en vidrigt klichefylld film som redan från start pekar panikslaget med moralpinnen åt alla tänkbara håll. En besvikelse och så gott som ett bottennapp. 3/10
Zok
2015-09-13
Handlingen har man sett förut, vilket inte är ett problem så länge man gör det bra. Men detta var så tillrättalagt och lökigt så man mådde dåligt.
ekmanälskaren
2015-07-06
Betydligt friserad handling i jämförelse med föregångaren.
Ramza
2015-05-11
Varför?
Smultronsylt
2014-12-02
Lökigt så man mår lite småilla. Skådisarna räddar en del, men det är med nöd och näppe den får en 2:a.