2.2

Ensamma i rymden

Ett rymdäventyr där två syskon utmanar sitt öde, tillsammans med en vänlig utomjording.

Originaltitel Ensamma i rymden
Alternativ titel Alone in Space
Regissör Ted Kjellsson
Manus Ted Kjellsson, Henrik Ståhl
Genre Familjefilm, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ella Rae Rappaport, Dante Fleischanderl, Henrik Ståhl, Madeleine Barwén Trollvik, Håkan Bengtsson, Aliette Opheim, Richard Sseruwagi, Ida Thelin, Josefine Nilssen, Charlie Forsberg, Johan Lindqvist, Robert Follin

Zebulonm
2021-08-28
Riktigt jä.. la usel. Inte ens barnen gilla den.
KyLLo
2021-04-25
Dålig handling, dålig dramaturgi, dåliga skådespelare, mörkt foto, ologisk och overklig. Marknadsförs som ett äventyr för hela familjen när det är en barnfilm. Det vuxna och mogna i filmen är väl ordet "universitetsstaden". Soundtracket är bra i sammanhanget, även om det ibland används felaktigt. Färgerna och kulisserna är okej.
dafreakish
2019-05-30
Smart gjort utan någon större budget men en story som är ganska intetsägande. Budskapet är dock fint.
JEngman
2019-04-07
Mja, åter ett bevis på att suverän datoranimering inte självklart leder till en bra film. Det behövs en historia som är bra berättad. Och spänningsmusiken får inte vara så högljudd att man inte hör vad personerna säger. Står och väger mellan en tvåa och en trea, men det får bli en trea.