Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Envy


Tim och Nick jobbar tillsammans, de är grannar, och de är dessutom bästa vänner. Plötsligt en dag får Nick en idé - en affärsidé: Vapoorizer. En spray som får hundskit, eller vad som helst för den delen, att försvinna. Rakt upp i luften, verkar det som. Tim får inledningsvis chansen att vara med om äventyret, men gör sitt livs misstag när han tackar nej, eftersom han inte tror att produkten kommer att bli någon succé. Men det är precis vad den blir - och snart blir Nick en mycket mycket rik man. Och i takt med Nicks framgångar så börjar Tims avundsjuka att växa. Och växa. Och växa...


Originaltitel Envy
Regissör Barry Levinson
Manus Steve Adams (III)
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller, Jack Black, Christopher Walken, Rachel Weisz, Amy Poehler, Ariel Gade, Sam Lerner, Lily Jackson, Connor Matheus, Hector Elias, Blue Deckert
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3216
Filmnummer 19806

Recensioner

Skapad 2019-10-02 av paycheck
Tim och Nick är bästa vänner, grannar och jobbar tillsammans. Båda har två vackra fruar. En dag kommer Nick på en sak som får hundbajs att försvinna. Det är sprejen Vapoorizer. Han blir känd...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2016-08-31
Sanslöst rolig komedi som är satans träffsäker när det kommer till den mänskliga avundsjukan. Mkt Skruvad på alla sätt. gillade framförallt Jack Black i denna guld rulle.
Krille80
2014-12-26
Jag gillar att man här för in en svärta i komiken och gör den lite mörkare. Temat med avundsjuka gillar jag också och dessutom tycker jag oftast Ben Stiller är bra när han spelar med allvarligare roller. Vad som förvånar mig är att Rachel Weisz är med i denna film för på något sätt får jag känslan att detta är lite under hennes standard när det kommer till film. Filmen fungerar men är egentligen inget speciellt. 2+
smillans
2014-05-29
den börja lite rolig. men nä. man tröttnade fort
Gigi1943
2013-12-20
BAJS
annihilat0r
2013-07-22
"Envy" bär en allomfattande falskhet som lyser fram genom en flod av icke-trovärdiga skeenden. Jag tycker om Jack Black, Amy Poehler, Ben Stiller och Christopher Walken – min upplevelse handlar sannerligen inte om det. Den uppmärksammade istället ett märkligt tillkonstrat manus, alldeles för tramsiga och dåligt uppbyggda karaktärer i ett humorlöst imperium – utan någon poäng eller realistisk ram. Nej, min själ kan bara inte godkänna detta projekt.
AlbinWesley
2013-06-16
Jag har avvaktat med betyg för att det var så längesen jag såg den. Nu har jag haft den på i bakgrunden nån timme och kan konstatera att det inte är tal om nån etta, så värdelös är den inte. Men tvåan är inte direkt stark, så att säga.
Xenox
2012-07-05
Lite rolig film om avundsjuka. Stiller och Black är bra i huvudrollerna. En okej komedi.
Lijep
2011-10-12
Den var rolig ibland..
Gobo
2011-08-20
Idén om bajsspray är nästan värt en femma men det kan jag inte ge när filmen är skit... Kompromissar med en trea!
Johan2006
2010-08-28
Dummaste komedin jag sett på länge. Black gör väl sitt. Problemet är ju inte att filmen är ointelligent utan att det knappt är några skämt i den.
Visa äldre kommentarer »