Epic - Skogens hemliga rike

En tonåring blir transporterad till en mystisk skogsmiljö där en kamp mellan de goda och de onda äger rum. Hon ansluter sig till en grupp av märkliga varelser för att rädda deras värld - och vår egen.

peu-depeu
2021-03-14
Verkligen förlorad potential. Karaktärerna är skittråkiga, om inte jobbiga. Tänk vad häftigt de hade kunna få till skogsstriderna, men de funkar liksom inte. Det blir inte spännande, och jag har svårt att sätta fingret på vad som förstör. Är det kanske otydligheten med knoppens syfte? Eller vad de onda egentligen vill få ut av att förstöra?
2004Orre
2017-03-04
Epic var ju ett dåligt namn på en film, efter som den är inte epic, den är bad.
Jamesa
2016-06-10
Absolut godkänd.
kervisch
2015-03-13
3 av 5. Godkänd.
Starkbröl
2014-10-19
Klart oepisk och ganska oengagerande. Det mesta är byggt enligt formulär 1A. Bitvis riktigt rolig, däremot.
mawlen
2014-08-11
nja, vet inte om det är för att det är en barnfilm som jag inte tkte den var särskilt bra. lite små rolig på sina ställen men inte mer än så. snyggt gjord
sonocronic
2014-07-28
Wow. Denna var så mycket bättre än jag trodde! Otroligt snygg! Bra story och spännande! Helt klar värd att ses! Kommer ses igen!
Lotso
2014-07-12
I sin helhet var detta en film som missade helt och hållet möjligheten att vara en episk film. Istället går den samma väg som vilken annan animerad film inom karaktärer och handlingsmässigt är det en historia vi har hört och sett så otroligt länge att den är så otroligt tröttsam nu. Samt några av om inte de mest irriterande "comic relif" karaktärerna i en animerad film. Vad som räddar filmen från förödelse är Christoph Waltz, kemin mellan Tara och Ronin samt dess actionscener och animation. Men när Scrat från Ice Age som under dess intro när de visar Blue Sky namnet är det allra bästa med filmen så är något seriöst fel.
ToddDowney
2014-06-02
Christoph Waltz, vilken röst han har!
Sir_Lord
2014-05-15
Fantastiskt snyggt gjord. Blev även imponerad av ensemblen som bjöd på sina röster och tycker de skötte sig ypperligt. Håller samma klass som Rise of the Guardians som jag också gillade skarpt.