2.5
2.5
Escape from Planet Earth
Astronauten Scorch Supernova svarar på ett SOS som skickats från en ökänd farlig planet. Nödropet visar sig dock vara en fälla.

Originaltitel | Escape from Planet Earth |
Regissör | Cal Brunker |
Manus | Bob Barlen, Cal Brunker |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Brendan Fraser (röst), Rob Corddry (röst), Ricky Gervais (röst), Jonathan Morgan Heit (röst), Jessica Alba (röst), Sarah Jessica Parker (röst), Sofía Vergara (röst), Jane Lynch (röst), Craig Robinson (röst), Steve Zahn (röst), William Shatner (röst) |
Det händer brutalt sällan, men det här var en av de där filmerna som bara inte gick att se klart.
Den var helt okej, man lider inte och den är underhållande för stunden. Svag 3a.
Trean är mycket svag. Filmen har några roliga sekvenser och en del bra grejer för sig, men handlingen är trög och budskapet är avklarat efter 5 minuter men upprepas till slutet utan att utvecklas eller exemplifieras på något bra sätt. Känsla och humor finns där, men bara i så små doser att det knappt märks i slutändan.
Det här var ungefär som jag förväntade mig. En i mängden av animerade filmer med bra röstskådespelare och tokiga karaktärer. Men gnistan saknas och den är långtifrån lika snygg som de bästa i genren.
I sin helhet var detta inte så mycket att hänga i granen och inte så pass mycket att säga om den. Ett par små roliga moment under hela filmens gång och den är rätt så barnvänlig åt barnen. Men i all ärlighet så rekommenderar jag verkligen andra animerade filmer från detta året. Monsters University och The Croods är de bästa och dem jag hade valt i första hand.
Detta är mer eller mindre en film som lär vara bortglömd nästa år.
Smått charmig familjefilm där, precis som i Terra, människorna är de onda.
Mnja. En svag trea.
Rätt rolig stundtals. Ricky gervais gör filmen för mig. Storyn funkar rätt ok med även m det inte är så mycket nytänk.
2 av 5. Funkar att se
Brendan Fraser som Scorch är det enda som lyfter den här filmen från en 0:a till en 1:a